Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑ ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! 
ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!

Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης... καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η ΕΛληνική Βουλή, πρέπει να... πληρώσει ...πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα! Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου