Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ



Η ανάπλαση του προαύλιου χώρου της Αγίας Σκέπης Παπάγου, την οποία αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Παπάγου, καλείται να διαχειριστεί ο νέος Καλλικρατικός δήμος Παπάγου-Χολαργού.  Και αυτό διότι έχει συναντήσει την αντίδραση κατοίκων οι οποίοι προσέφυγαν στην Πολεοδομία προκειμένου να σταματήσει τις εργασίες της. Θεωρούν ότι έχουν γίνει πολεοδομικές παραβάσεις, γεγονός που σε πρώτη φάση φαίνεται να δικαιώνει η Πολεοδομία, μια και σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες, μέχρι να διευθετηθεί το θέμα.

Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα μάς είπε: «Δεν ξέραμε ότι για να βάλουμε καινούργιες πλάκες σε μια μικρή έκταση στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας, ή για να τοποθετήσουμε δυο παγκάκια, χρειάζεται η άδεια της Πολεοδομίας. Αφού έτσι αποφάσισε η Πολεοδομία, θα διευθετήσουμε το πρόβλημα».
Θέλοντας προφανώς να προλάβουν ενδεχόμενη επέκταση του ναού της Αγίας Σκέπης, πολίτες έδωσαν στην δημοσιότητα απόφαση της Νομαρχίας σύμφωνα με την οποία  ο προαύλιος χώρος του Ναού είναι Διατηρητέο Μνημείο(φωτό αριστερά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου