Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΤΡΟΪΚΑΣ!


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΕ 
ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ κ.λ.π.


Το πιο άθλιο πολιτικό υποκείμενο που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο, ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης και αρχιαπατεώνας, αυτός που σχεδίασε την υποδούλωση της Ελλάδος και του λαού της  στους διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους, αυτός που έλεγε "λεφτά υπάρχουν" και αποκήρυσσε το ΔΝΤ για να μας σύρει εν μια νυκτί στο άρμα των διεθνών απατεώνων, πρέπει σήμερα να πάρει ένα καλό μάθημα από τον ελληνικό λαό. Να καταλάβει ότι η χώρα αυτή θα αντισταθεί στον οδοστρωτήρα της οικονομικής κατοχής που μας επέβαλε με το έτσι θέλω ο πολιτικός αλήτης Γ. Παπανδρέου. 
Να καταλάβει ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί, ότι δεν δέχεται άλλα φούμαρα και ψεύδη από τον Πρωθυπουργό και την παρέα του, οι οποίοι ακόμη και σήμερα κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό, με αυτό τον γελοίο Πεταλωτή να βγαίνει ευθαρσώς και να λέει ότι ο Παπανδρέου ενήργησε πατριωτικά όταν μας έβαζε στο ΔΝΤ!!!
Τα πολιτικά καθίκια που εξαθλιώνουν έναν ολόκληρο λαό, χρησιμοποιώντας και βιάζοντας την ίδια την Δημοκρατία, οφείλουν να καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Η πολιτική τους μούργα και προδοσία έναντι του έθνους δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. 
Διότι ας μην αμφιβάλλει κανείς ότι ο πολιτικός αγύρτης Παπανδρέου έχει ευρύτερους στόχους που καταλήγουν εκτός από την οικονομική και στην  υποδούλωση των εθνικών δικαίων και κατακτήσεων με το αίμα των προγόνων μας γαιών! 
Ας μάθουμε επιτέλους να διαβάζουμε πίσω από τα λεγόμενα του άθλιου πολιτικού υποκειμένου Γ. Παπανδρέου. Όταν μιλάει για μειωμένη εθνική κυριαρχία και για Τιτανικό, ο κύριος αυτός έχει προσχεδιάσει την παράδοση της ιστορίας και της κυριαρχίας της χώρας μας στους ξένους. Με τον Σόρος πέτυχε την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ (διαβάστε και άλλα ντοκουμέντα από το διαδίκτυο) και εφόσον είναι γνωστή η στάση του Σόρος υπέρ των Σκοπίων, ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να κλείσει και το Μακεδονικό ζήτημα με την παράδοση του προαιώνιου ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!
Η Θράκη αλώνεται από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής. Αυτό διοικεί και οργανώνει την αυτονόμηση της Θράκης! 
Οι εδώ μουσουλμάνοι, παράνομοι σχεδόν όλοι τους, κάνουν επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας, πότε με τις προσευχές τους στα Προπύλαια, πότε με την ημέρα γενεθλίων του Μωάμεθ και πότε εκβιάζοντας για νομιμοποίηση με τους μουσουλμάνους που μπήκαν στη Νομική και τώρα στην Υπατεία! 
Η Αθήνα και η Ελλάδα έγινε αποθήκη λαθρομεταναστών και μην αμφιβάλλει κανείς ότι ανάμεσά τους θα υπάρχουν και ακραίοι ισλαμιστές, οπότε η χώρα μας θα κατηγορηθεί και για ...στέκι της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ή ακόμη και για υπόθαλψη τρομοκρατών !
Ο Παπανδρέου δεν κάνει τίποτε για όλα αυτά, όχι απλά γιατί είναι ανίκανος, αλλά γιατί έχει άλλα σχέδια που θα επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό "μειωμένη εθνική κυριαρχία" και "Ελλάδα-Τιτανικός".

Μην αφήσουμε το βδελυρό αυτό πολιτικό κατασκεύασμα να καταστρέψει περισσότερο την χώρα!
Οι λαοί όταν βιάζεται η δημοκρατία, η ελευθερία τους και εξαθλιώνονται, αντιστέκονται!
Σήμερα, Πανελλαδική απεργία, είναι μια πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Τα καταστήματα ας μείνουν κλειστά. Αδέρφια, μην κοιτάζετε το σήμερα. Δείτε το αύριο. Ας χάσετε μια μέρα το ψωμάκι σας. Εδώ κινδυνεύει να χαθεί μια ολόκληρη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου