Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

 1.papandreou


Καταγγέλλει τον Τσίπρα ότι βρίσκεται πίσω από τους προπηλακισμούς των πολιτικών και ζητεί διακομματική επιτροπή για να ποινικοποιήσει τους αγανακτισμένους πολίτες!
Ο φασισμός  Παπανδρέου, μοναδικός στα χρονικά της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, αφού διέλυσε με τους βαλτούς μπαχαλάκηδες τη συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών του Συντάγματος (κατά την διάρκεια ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου), τώρα επιχειρεί να ποινικοποιήσει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε βάρος των  πολιτικών!
Ο Παπανδρέου, θέλει να ποινικοποιήσει ακόμη και τους περιπάτους έξω από τα σπίτια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ή τις αφισέτες που διανέμουν στις πολιτικές τους Περιφέρειες  στις οποίες τους  χαρακτηρίζουν προδότες!  Οι δηλώσεις Παπουτσή από την βουλή,  ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει μέχρι και τη συνδρομή του Δημάρχου, για να εμποδίσει  τους αγανακτισμένους να προσεγγίσουν το σπίτι του, έδωσαν το σύνθημα για την ποινικοποίηση των ειρηνικών εκδηλώσεων των πολιτών σε βάρος πολιτικών!
Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως δηλωτικό της τυραννικής νοοτροπίας που  διακατέχει τον Πρωθυπουργό. Αυτός που έγραψε στα παλιά του υποδήματα όλο τον ελληνικό λαό, τσακίζοντάς τον στην βάρβαρη φορολογία, αυτός που πετσόκοψε μισθούς συντάξεις, επιδόματα και που με τον Εφαρμοστικό Νόμο θα αποτελειώσει τις ελληνικές οικογένειες, ποινικοποιεί  τις διαμαρτυρίες σε βάρος των πολιτικών!
Μιλάει για αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις , αυτός που με τον πιο αντιδημοκρατικό και βάναυσο τρόπο κατάσχει την ελληνική περιουσία για να την δώσει στους διεθνείς τοκογλύφους!
Αυτός που θα παραδώσει έναντι πινακίου φακής την δημόσια περιουσία της χώρας στους δανειστές μας, συστήνει διακομματική Επιτροπή για να φακελώσει όσους διαμαρτύρονται στην τυραννική του πολιτική!
Αυτός που θεωρεί φυσιολογικό και δημοκρατικό το ξύλο και τα χημικά που ρίχνουν οι αστυνομικοί σε αθώους πολίτες, συστήνει διακομματική Επιτροπή για να ...προστατεύσει τους θεσμούς της δημοκρατίας από τους αγανακτισμένους-οργισμένους πολίτες!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Μοιάζει ή δεν μοιάζει με  δικτάτορες σαν τον Καντάφι και τον Άσσαντ;  

1 σχόλιο:

  1. Τη μαύρη και τη γκρίζα προπαγάνδα την έχετ σπουδάσει ή την εξασκείτε ερασιτεχνικά;
    Δεν είμαι οπαδός του Παπανδρέου και είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να να τον δουν να ξεκουμπίζεται από την πολιτική ζωή του τόπου μέσα από τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού δημοκρατικού πολιτεύματός μας.
    Όμως δεν μπορώ να υιοθετήσω τις μεθόδους σας και ειλικρινά δεν τις αντέχω!
    Εσείς που καταγγέλετε για δικτάτορα έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό, είστε οι ίδιοι χειρότεροι από αυτόν και ακόμα πιο επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή