Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Το θλιβερό κρατίδιο των Σκοπίων, κρατά στην φυλακή ιερωμένο, επειδή «έτσι γουστάρει». Το 2012, θα είναι η «χρονιά» του Γκρουέφσκυ και των ομοίων του.

πηγή: pametopo@otenet.gr

Επιμένοντας να λειτουργεί πέραν κάθε λογικής διεθνούς νομιμότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το καθεστώς που διοικεί το κρατίδιο των Σκοπίων, κρατά εδώ και πολλούς μήνες στη φυλακή για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις έναν ιερωμένο: Τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος Ιωάννη. (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE_%CE%91%CF%87%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82).

Ο Γκρουέφσκυ και η παρέα του, πιστεύουν πως θα συνεχίσουν να έχουν την κάλυψη της Δύσης και του αμερικανικού administration, στο διηνεκές, παραβιάζοντας κάθε διεθνή συνθήκη, η οποία προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα το δικαίωμα της διαφορετικότητας, στην έκφραση της θρησκευτικής πίστης.

Οι εξελίξεις όμως στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου αλλά και των Βαλκανίων τρέχουν με ιλιγγιώδης πια ρυθμούς και οι οργισμένες αλλά αποφασισμένες αντινεοταξίτικες δυνάμεις, ανασυντάσσονται απέναντι στα θλιβερά κατασκευάσματα των διεθνών τοκογλύφων και των πολυεθνικών.

Όλα δείχνουν πως το 2012, θα είναι η χρονιά της αποκατάστασης των πανανθρώπινων αρχών και αξιών, όπως αυτές ορίσθηκαν από τις χιλιετηρίδες των αγώνων των ανθρωπίνων κοινωνιών, για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια.

Και αυτή η χρονιά που έρχεται, θα είναι η χρονιά κατά την οποία, τόσο ο Γκρουέφσκυ, όσο και τα θλιβερά κατασκευάσματα της νέας τάξης στη χώρα μας, θα κληθούν για να απολογηθούν για τα εγκλήματά τους. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, θα είναι εκεί, παρόν στη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου