Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ...ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ 
Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ!
 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΝΑ  ...ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ! ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ


Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ολισθήματα του Κ.Κ.Ε. σε τοπικό επίπεδο, ήταν η απονομή του χρίσματος του υποψηφίου Δημάρχου στην Ευαγγελία Πλατανιά (φωτό), η οποία σήκωσε τη σημαία του κόμματος στις δημοτικές εκλογές του 2010. Το Κ.Κ.Ε. συγκέντρωσε ποσοστό 8,13 % όταν στις αντίστοιχες εκλογές του 2006, ο τότε υποψήφιος του κομμουνιστικού κόμματος στον Χολαργό, Δημήτρης Λαζαρίδης (φωτό δεξιά), κατέγραφε το εκπληκτικό ποσοστό  12,8% το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα!
Και όμως, παρά την τεράστια επιτυχία του Δημήτρη Λαζαρίδη, παρά την πανθομολογούμενη δυναμική θητεία του στα δημοτικά συμβούλια, η ηγεσία του Περισσού για εντελώς ανεξήγητους λόγους, τον ...καρατόμησε, τοποθετώντας στη θέση του τη νεαρή μεν, αλλά όπως αποδείχθηκε, απολύτως ανεπαρκή, Ευαγγελία Πλατανιά!
Τις συνέπειες του ατοπήματος της ηγεσίας του Κ.Κ.Ε. πληρώνει σήμερα το κόμμα, με το ξήλωμα της Ε. Πλατανιά από τα δημοτικά συμβούλια, λόγω απουσιών!  Ναι, καλά διαβάσατε. Η επικεφαλής, υποψηφία δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έχει να πατήσει το πόδι της στις δημοτικές συνεδριάσεις, από τον περασμένο Αύγουστο! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινηθούν-σύμφωνα με τον νόμο- οι διαδικασίες αποπομπής της από τα δημοτικά συμβούλια και αντικατάστασής της από τον πρώτο σε ψήφους συνυυποψήφιό της στο ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε.
Ο Γιώργος Ρεμούνδος, είναι αυτός που από τον νέο χρόνο προβλέπεται να πάρει τη θέση της Ευαγγελίας Πλατανιά και να τραβήξει έως το τέλος της θητείας, το κουπί της "Λαϊκής Συσπείρωσης Παπάγου-Χολαργού", της υποστηριζόμενης δηλαδή από το Κ.Κ.Ε. δημοτικής παράταξης, στην περιοχή. Ο εκρηκτικός και για πολλούς αντιδραστικός Γ. Ρεμούνδος , σε καμία περίπτωση δεν έχει την πείρα και τον δυναμισμό του Δημήτρη Λαζαρίδη, ο οποίος εκτός των άλλων, είχε τέτοιο πολιτικό εκτόπισμα, ώστε να  κατορθώνει να κερδίζει υποστηρικτές και από αντίθετους πολιτικούς χώρους. Γι΄αυτό τον λόγο είχε ανεβάσει τα ποσοστά του Κ.Κ.Ε. στα επίπεδα του 13%.
Αναρωτιόμαστε εάν η ηγεσία του Κ.Κ.Ε. αφουγκράζεται το πρόβλημα ή τελικά έχει αποφασίσει να ξεγράψει οριστικά τα ποσοστά της από την περιοχή, ώστε στα επόμενα συμβούλια να μην έχει καμμία εκπροσώπηση σε αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου