Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ! ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!


Στην Βόρειο Κορέα, στη Συρία ή στην Τυνησία βρισκόμαστε; Όχι, είμαστε στην Ελλάδα, στον τόπο όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία αλλά που γρήγορα μεταβάλλεται σε κράτος απολυταρχικό, φασιστικό, σαν τα προαναφερθέντα.
Η φασιστικής αντίληψης Κυβέρνηση δίνει ονομαστικές προσκλήσεις σε δικούς της ανθρώπους να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, απαγορεύοντας στους Έλληνες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις!
Ουσιαστικά η παρέλαση μεταβάλλεται σε κλειστή, μόνο για τα μέλη, λέσχη!!! Οι υπόλοιποι Έλληνες θα αποκλειστούν και ...θα συλλαμβάνονται ως ύποτοι πρόκλησης επεισοδίων! Όλα αυτά,  μετά το φιάσκο της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου!!!
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Μα από τότε που η χώρα μπήκε βιαίως στον μηχανισμό υποστήριξης του ΔΝΤ και υπό τον έλεγχο της Μέρκελ, οι σύγχρονοι δοσίλογοι μεταβάλλονται σε πειθήνια όργανα του Δ' Ράϊχ. 
Ο ελληνικσός λαός ζεί υπό τον νέο ζυγό των κατακτητών της Γερμανίας, οι οποίοι και προφανώς δίνουν εντολές σιωπής και πάταξης των Ελλήνων!
Μήν αμφιβάλλετε ότι οσονούπω θα δοθεί εντολή για κατάργηση των παρελάσεων! Μπρος στις εντολές της Μέρκελ, ας πάνε στο διάολο και οι ήρωες που έχυσαν το αίμα τους γι' αυτό τον τόπο! Οι εθνοπροδότες και οσφυοκάμπτες-δωσίλογοι είναι ικανοί ακόμη και γι' αυτό. 
Προς το παρόν οι σύγχρονοι φασίστες...περιορίζονται στην απαγόρευση συμμετοχής στις εορταστικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις, ενώ η ...είσοδος θα επιτραπεί μόνον σε άτομα του...καθεστώτος!!
Μήπως τώρα βρουν την ευκαιρία οι γνωστοί αριστεροί που ζητούν την κατάργηση των παρελάσεων να αιτηθούν από την Κυβέρνηση Παπαδήμου να τις καταργήσει άπαξ διά παντός; Φαντάζομαι ότι οι αριστεροί όταν ζητούσαν την κατάργηση των παρελάσεων, δεν θα ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη!
Αναρωτιόμαστε όμως τι κάνει ο Καρατζαφέρης; Πάλι σιωπή; Συμμετέχει στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και συναινεί σε αυτές τις φασιστικές μεθόδους; Αυτός ο...εθνοπατριώτης;
Η κυβέρνηση του αρχιδήμιου Παπαδήμου έχει πάρει τα παρακάτω αυστηρά μέτρα:

Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους. 
Το έγγραφο εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. Διαβάστε τι γράφει:

         
1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
         

2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
         

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
         

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου