Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ-ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ!

 Όποιος θέλει να ...αναμετρηθεί μαζί μας διαλογικά και με επιχειρήματα, ας βγάλει την κουκούλα ή την μάσκα του και ας έρθει να παίξουμε επί ίσοις όροις. Όποιοι ...ανεβαίνουν σε μια ταράτσα ή σε δένδρο για να σημαδέψουν ως ελεύθεροι σκοπευτές ή όποιοι φοράνε την κουκούλα τους και ρίχνουν την... μολότωφ, είναι τσιρλιάρηδες! 
Οπότε τι διάλογο να κάνεις μαζί τους; Και τι να απαντήσεις; Ότι εμείς εδώ, μετά από 40 χρόνια έντυπης εφημερίδας ή ενάμισι χρόνο διαδικτυακής παρουσίας, είμαστε... άνθρωποι των συμφερόντων; Ότι επειδή παίρνουμε καμμιά διαφήμιση, σημαίνει ότι ...εξυπηρετούμε συμφέροντα; Ότι μας...προωθούν; Ότι λόγω αυτών των...συμφερόντων που εξυπηρετούμε λέμε την μισή αλήθεια και ...ούτε;
Ενώ οι κουκουλοφόροι δεν ...εξυπηρετούν συμφέροντα!!! Και είναι τιμητές των πάντων! Και μάλιστα ...ήρωες με μάσκα, σαν τον BatMan ή τον Spiderman!!!  Δηλαδή αμερικανάκια του κερατά! Αμερικανόπληκτα πλάσματα (φαίνεται και από την επίδειξη γνώσεων της αγγλικής που κάνουν), που προτιμούν να κρύβονται πίσω από την κουκούλα τους και να παριστάνουν τους ήρωες!!!
Ρε, αφού θέλετε να μιλήσετε με την ορολογία των κόμικς, εμείς εδώ στην Ελλάδα είχαμε τον μικρό Ήρωα, τον Θαλάσση! 
Τούς πείραξε μάλιστα που τους είπαμε "ανύπαρκτους" διαδικτυακά. Και αρχίζουν να μιλάνε για 8513 επισκέψεις σε ένα μήνα!!! 
Ποιοι είναι ψεύτες ρε, εμείς ή εσείς; Κάθε επισκέπτης για μία ανάγνωση, τον εμφανίζετε με διπλή επίσκεψη! 
Παραμείνετε μέσα... στην κουκούλα σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου