Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου
Επειδή τα δύσκολα δεν πέρασαν και μάλλον είναι μπροστά μας,θά' θελα να κάνω μια ανοιχτή πρόταση στους υπευθύνους για τη μείωση του χρέους και τη μερική ανακούφιση των καταταλαιπωρημένων Ελλήνων.
Πρόταση: Να εκδοθεί ένα λαχείο που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο και θ´ απευθύνεται στους  Έλληνες της διασποράς, σε όσους αισθάνονται Έλληνες και στους φιλέλληνες.
Το λαχείο αυτό, θα έχει ως κέρδος την άμεση απόδοση της Ελληνικής υπηκοότητας στον ή στους νικητές, εάν δεν είναι Έλληνες,καθώς και κατοικία ή κατοικίες στην Ελλάδα. Τα κέρδη θα πάνε στην αποπληρωμή του χρέους, που κάποιοι δημιούργησαν.
Το εγχείρημα αυτό να τελεί υπό την άμεση εποπτεία των κ κ Προέδρου της Δημοκρατίας, Αρχιεπισκόπου, Προέδρου του Αρείου Πάγου, Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών και αρχηγού του Στρατού. Όλοι αυτοί, με το κύρος και την εντιμότητά τους, θα εξασφαλίσουν την εγκυρότητα του αποτελέσματος.
Οι αγοραστές, του λαχείου, θα έχουν επίγνωση, με αυτήν τους την πράξη,ότι αναγνωρίζουν, έμμεσα, την προσφορά της Ελλάδος στην ανθρωπότητα από την αρχαιότητα έως σήμερα.
Εάν ψάξουν στη γλώσσα τους θα δουν πόσες ελληνικές λέξεις χρησιμοποιούν!!
Εάν ασχολούνται με τη φιλοσοφία,θα γνωρίζουν ποιά είναι η πατρίδα της! Μπορούν ή αναρωτηθούν γιατί στη ΝΑΣΑ χρησιμοποιούν ελληνικά ονόματα σ´ όλα τ´αστέρια καθώς και στους πυραύλους τους, ακριβώς γιατί οι ρίζες της αστρονομίας βρίσκονται σ´ αυτόν τον τόπο! Θα πρέπει.να ψάξουν να βρουν πληροφορίες για τον Πυθαγόρα και τον Θαλή, τον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη, ακόμη και τον σύγχρονο Παπανικολάου, τον γιατρό που σώζει τις γυναίκες όλου του κόσμου με την εξέταση ΠΑΠ.
Να ξέρουν, όταν αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων ή συμμετέχουν σ´αυτούς, ότι είναι Ελληνικοί αγώνες οι οποίοι ευγενώς, προσφέρθηκαν στην ανθρωπότητα από τον λαό μας
Εάν ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς ή επιθυμούν να ζήσουν σ´αυτό, το χρωστούν στους Έλληνες!
Εάν οι λαοί διαφόρων κρατών, γνώρισαν τον πολιτισμό από το Μ.Αλέξανδρο,θα  ανταποδώσουν την προσφορά στους απογόνους του! Πέρα, από την αρχαία μουσική,στη σύγχρονη εποχή η Ελληνίδα Μαρία Καλλας χάρισε την θεσπέσια φωνή της σ´ όλον τον κόσμο!
Όσοι αγαπούν την Ελλάδα του ήλιου και της θάλασσας, ας ενώσουν τις δυνάμεις τους με τι δικές μας, να τη σώσουμε από τους γύπες που έχουν επιπέσει επ´ αυτής να την κατασπαράξουν.!
Εξ άλλου, υπάρχουν και οι εραστές της παγκοσμιοποίησης, να η ευκαιρία τους: ας συμβάλλουν στην διάσωση της χώρας, της οποίας ο πολιτισμός αποτελεί πυξίδα έχει διαδοθεί ως φως ζωής, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης!
Ας μην αφήσουν στις σκοτεινές δυνάμεις, να χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως πειραματόζωο, με στόχο ν´αρπάξουν όλον τον πλούτο της για πενταροδεκάρες.!!!!
Ας κάνουμε έκκληση, λοιπόν, σ´όλους τους Έλληνες και τους φιλλέληνες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ν´αναχαιτίσουμε τον εχθρό.
Εάν σωθεί η Ελλάδα, θα σωθεί η ανθρωπότητα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου