Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ...ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ!


Το ...τακίμι των κουκουλοφόρων του διαδικτύου στον Χολαργό, ο νεαρός που ταυτίζεται απόλυτα μαζί τους γιατί όπως δηλώνει, αυτοί  έχουν επιλέξει τον...δρόμο της αλήθειας (!!!),  εκτός από υβριστής και συκοφάντης, είναι και διαπλεκόμενος! Μέχρι τα μπούνια! Διαπλεκόμενος με τον αρχιγαλάζιο Σαμαρά, για τον οποίο βάζει υπογραφή στήριξης,  στον ίδιο και το  κόμμα του!!!

Άντε μετά να περιμένεις από τον νεαρό ...αντικειμενική δημοσιογραφία!!! Και –ω του θράσους-να σου...παραδίδει και μαθήματα δημοσιογραφίας ο νεανίας. Να χαρακτηρίζει  τους τοπικούς δημοσιογράφους, «δημοσιογράφους», εμφανίζοντας εαυτόν ως πραγματικό λειτουργό της δημοσιογραφίας!!!  Έχει δε το μέγιστο θράσος να λέει ότι ο τοπικός τύπος  υπηρετεί ...μικροκομματικά συμφέροντα και...λυμαίνεται τον Χολαργό! Ρε, εσύ βάζεις  νάαα μια υπογραφή στον αρχιδιαπλεκόμενο Σαμαρά, που οσονούπω θα λυμαίνεται όλη την Ελλάδα και θα παραδώσει την χώρα στα δίχτυα της Μέρκελ και μιλάς για...μικροκομματικά συμφέροντα; Μήπως ψέγεις τον τοπικό τύπο,  επειδή δεν έχει φτάσει τα δικά σου...μεγαλεία, να υπηρετεί ...μεγαλοκομματικά συμφέροντα;
Που ξεκινούν από τον Σαμαρά και φτάνουν μέχρι το Βερολίνο!
Δημοσιογράφος υποταγμένος με την υπογραφή του, ως κομματόσκυλο   στο άρμα ενός κόμματος,  δεν είναι δημοσιογράφος! Είναι λακές, γλύφτης, πολιτικός λούστρος .
Ποια κριτική και ποια αντικειμενική δημοσιογραφική ενημέρωση μπορεί να περιμένει από σένα ο αναγνώστης, όταν έχεις βάλεις υπογραφή κομματικής νομιμοφροσύνης στον αρχιδιαπλεκόμενο Σαμαρά; Είναι δυνατόν να ενημερώσεις τον κόσμο ότι ο Σαμαράς πήρε τα δωράκια του από την SIEMENS;  Ή ότι ο Σαμαράς είναι μέλος της Bilderberg  ή ότι ο Σαμαράς ήταν ο τελευταίος σε επιδόσεις από τους Έλληνες ευρωβουλευτές, το διάστημα που θήτευσε στην Ευρωβουλή και από τους τελευταίους (θέση 705 από 732) ευρωβουλευτές σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και Ερωτήσεις; Είναι ποτέ δυνατόν να ψέξεις τον αρχηγό σου επειδή λάκισε από τον στρατό εξαγοράζοντας την θητεία του, την ώρα που τα...κορόϊδα Έλληνες στρατιώτες χύνουν τον ιδρώτα και το αίμα τους είτε στους αιθέρες είτε στις μάχιμες μονάδες;
Θα τα κάνεις όλα γαργάρα, διότι απλά δεν είσαι δημοσιογράφος. Είσαι κομματάνθρωπος του Σαμαρά. Κομματικό εξάρτημα της Ν.Δ. και μέχρις εκεί. Την αλήθεια την κάνεις ...κομπολόι κατά πως σε συμφέρει.
Ο «Παρατηρητής» όμως, στέκεται απέναντι από όλους. 
Το ότι αποκάλυψε ποια θα είναι η αυριανή ψήφος του Βραχιολίδη (Κοινωνία) σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι κομματικό εξάρτημα. Γκε-γκε; Κρίνοντας ψυχρά και βλέποντας ότι η «Κοινωνία» μετουσιώνει τα στοιχεία της Ελληνορθόδοξης Πατρίδας μας, θα ρίξει την ψήφο του εκεί. Δεν είναι όμως κομματικό εξάρτημα ούτε δίνει λόγο σε κανέναν. Εάν αύριο-μεθαύριο η «Κοινωνία» τα σκατώσει, η δημοσιογραφική...λεπίδα του «Παρατηρητή» θα την ξεσκίσει!
Το κατάλαβες μαθητευόμενε νεαρέ; Δημοσιογράφος που βάζει υπογραφές στήριξης ή υποταγής σε κόμμα, δεν είναι παρά κομματόσκυλο! Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Και τα δύο δεν γίνεται. Όπως ο Κουίκ παραιτήθηκε από τα ΜΜΕ για να γίνει εκπρόσωπος τύπου του Καμμένου έτσι κι εσύ, χώσου κάπου στο κόμμα του Σαμαρά ως κομματικό του εξάρτημα . 
Το να μιλάς από πάνω και να παραδίδεις μαθήματα δημοσιογραφίας, κατατάσσοντας τους τοπικούς δημοσιογράφους σε «δημοσιογράφους» και διαπλεκόμενους ε, σου πάει πολύ! 
Υ.Γ. Ε, ψιτ, βάλε πάλι τα τακίμια σου στο κουκουλοφορικό blog, που δεν διαπλέκονται με κανέναν, να σε στηρίξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου