Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!Όταν μιλούσαμε για ξεφτίλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βλέποντας τους Ξύδη- Νικολάου να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιούν εκδήλωση στήριξης του Σαμαρά, εννοούσαμε κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στο Κιλκίς. Δείτε το στέλεχος της Ν.Δ. και δίπλα του τον Τσιτουρίδη να  παραδίδουν μαθήματα στους αυτοδιοικητικούς για το πώς να πείθουν τον κόσμο να ψηφίσει Σαμαρά!!! Zητεί εν ψυχρώ από τα αιρετά μέλη της τοπικής Αυτοδιοίκησης να αγωνισθούν για να ψηφίσουν την Ν.Δ. όσοι βολεύτηκαν από αυτή!!!
Δείτε το σπαρταριστό βίντεο!
Η είδηση είναι από το prezatv.blogspot.grΤο πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει από allthewebnews

Ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα τα κόμματα εξουσίας τους ψηφοφόρους, είναι η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία μάλιστα του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στη συγκέντρωση, ο ομιλητής αφού προχωρά σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει εντολές ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διασφαλιστεί η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας.
"Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ...", αναφέρει ο ομιλητής και συνεχίζει:
"Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν".
Η εκπληκτική αυτή ομιλία καταλήγει στο ότι αν ο καθένας φέρει έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά, την Κυριακή το βράδυ τα στελέχη της ΝΔ, θα τρίβουν τα μάτια τους από το αποτέλεσμα.
Προς το παρόν, όσοι πολίτες δεν βολεύθηκαν και δεν συνηθίζουν να τραβάνε τη μάνα και τον πατέρα τους να ψηφίσει για χάρη του κάθε βολεμένου κομματάρχη, μπορούν να τρίψουν τα μάτια τους βλέποντας το παραπάνω βίντεο.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/stelexos_nd_na_mas_pshfisoyn_aytoi_poy_volepsame.1811357.html
ΠΡΕΖΑ TV
11-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου