Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΣΚΟΡΔΟΚΑΪΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"!
αν τους καλούσε η Μέρκελ να βάλουν τις υπογραφές τους εκεί που τις έβαλε ο ...εθνοσωτήρας Σαμαράς, θα τις έβαζαν;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Η Ελλάς βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της. Βιώνουμε έναν Οικονομικό Παγκόσμιο Πόλεμο: Χρηματιστηριακά funds των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής, εναντίον Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δολάριο εναντίον Ευρώ και όπως πάντα, οι Έλληνες βρισκόμαστε στην Πρώτη Γραμμή και πρέπει να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.

Το 2009, η συνεργασία του Κώστα Καραμανλή με τη Ρωσία για τον αγωγό «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», το veto, στη Ρουμανία και η ειλικρίνειά του απέναντι στον Ελληνικό λαό για την οικονομική κατάσταση της χώρας, έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ και στους κερδοσκόπους συντριπτική νίκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πριν το διαβόητο «Λεφτά Υπάρχουν», είχε προσυμφωνήσει την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, ανοίγοντας την Κερκόπορτα για την είσοδο του επαχθούς Μνημονίου και της Τρόικας.

Σήμερα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ένα σαφώς αντιευρωπαϊκό μόρφωμα Αριστεριστών, διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας. Ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να αποπροσανατολίσει Αριστερούς και Δεξιούς με σημαία του την… κατάργηση του Μνημονίου δια Νόμου, τις… κρατικοποιήσεις και την… αθρόα είσοδο στο Δημόσιο. Το 1981, η κατρακύλα της χώρας ξεκίνησε με παρόμοια ψεύτικα συνθήματα, όπως το «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ» και οδηγηθήκαμε στο καταστροφικό κράτος της αναξιοκρατίας, του ρουσφετιού και του αλόγιστου κρατισμού.

Εμείς οι κάτωθι Ενεργοί Δημότες, η παράταξη των έργων και της κοινωνικής πολιτικής, πιστοί στο Όραμα του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Θέλουμε την Ελλάδα δυνατή, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ζώνης του Ευρώ και δίνουμε τη μάχη ενάντια στον αριβισμό και τις συνασπισμένες δυνάμεις του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας.

Η Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι μονόδρομος και μπορεί να επιτευχθεί μόνο από μία Κυβέρνηση ευθύνης, αντίληψης και ρεαλισμού, διδαγμένη από τα λάθη του παρελθόντος. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αγωνιζόμαστε για την ισχυρή πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας και καλούμε σε συστράτευση τόσο τα στελέχη μας, όσο και όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Οι υπογράφοντες Ενεργοί Δημότες (αλφαβητικά):

Αθανασάκου Μουντάκη Μαρία
Αναγνωστόπουλος Άγγελος
Ανυφαντής Γιώργος
Αποστολοπούλου Μπέσσυ
Γκλεζάκος Θεόδωρος
Γκοτσόπουλος Ανδρέας
Γράψα Μαρία
Ζαχαράκη Μάνια
Καζάκου Άννυ
Καλαϊτζής Σωκράτης
Καραμπάσης Στάθης
Κοντίδου Πέπη
Κουλοσούσας Σωτήρης
Κυριακίδης Χάρης
Κωνσταντάτος Παναγιώτης
Λαμπρακοπούλου Σοφία
Λιναρδάτος Μπάμπης
Μάγκου Παπάζογλου Σοφία
Μακρίδης Παναγιώτης
Μανιάτη Ευαγγελία
Μαυράκος Δημήτρης
Ναυπλιώτη Ελένη
Παντελεάκος Μιχάλης
Παπαλαμπρίδης Γιάννης
Παπαλέξης Πέτρος
Παπαναστασίου Άννα
Πετικίδης Παναγιώτης
Πλούμπης Γιώργος
Ρουφογάλη Μιμή
Σκουτέρης Γιάννης
Σκουτέρης Λάμπης
Στεφανής Νίκος
Τσακανίκα Κατερίνα
Τσόπελα Βασιλική
Φώτου Εύη (Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθηνών)
Χάλκος Μανώλης
Χατζής Μιχάλης
Χρήστου Σοφία
Ψυκάκος Θεόδωρος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ"
Κατ' αρχήν διευκρινίζουμε ότι με όσα γράφουμε δεν στηρίζουμε τον Τσίπρα. Είμαστε όμως κατάφωρα αντίθετοι προς έναν άνθρωπο (Σαμαρά) ο οποίος ενήργησε ως δωσίλογος και υπέγραψε ό,τι του ζήτησαν οι τοκογλύφοι, ξεκοιλιάζοντας τους Έλληνες με το PSI και το Μνημόνιο 2 και δεσμευόμενος απέναντι στους δανειστές ότι θα συνεχίσει να εφαρμόζει απαρέγκλιτα ό,τι του υπαγορεύει το Μνημόνιο! 
Κατά συνέπεια ο κ. Σαμαράς είναι αυτός που ψεύδεται σαν τον Παπανδρέου ότι θα επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο!!! Ποιος; Αυτός που δεσμεύτηκε με την υπογραφή του να τηρήσει στο ακέραιο όλα τα σφαγιαστικά μέτρα του  Μνημονίου; Ο Σόϊμπλε δεν βγήκε προχθές και έκοψε τον βήχα σε όσους μιλάνε για "επαναδιαπραγμάτευση"; 
Ποιους παραμυθιάζει ο Σαμαράς και μαζί του εσείς; 
Ο Σαμαράς έχει έχει ένα άχτι: να βγει Πρωθυπουργός και ας στείλει στο διάολο την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αφού δεν δίστασε να υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας και του λαού με τις υπογραφές του, θα διστάσει να εφαρμόσει ό,τι του λένε τα Μνημόνια; 
Συμφοιτητής του ΓΑΠ ήταν και γαλουχήθηκε ως το πετσί του με την ίδια αμερικάνικη κουλτούρα. Άνθρωπος της Bilderberg και των Ρότσιλντ!
Κι εσείς ως "Ενεργοί Δημότες" βγαίνετε με ανακοίνωση να στηρίξετε τον Σαμαρά; Τον άχρηστο και το διαλυτικό στοιχείο της Ν.Δ.; Ακόμη δεν τον μάθατε;
Εμείς θα επαναλάβουμε τα λόγια του καλού ποιμένα του Χολαργού που από το βήμα του ιερού ναού, είπε: “Δυστυχώς ως χριστιανοί και ως γένος, δεν διδασκόμεθα από τα λάθη και τις αμαρτίες μας. Επιστρέφουμε σαν τον σκύλο στον εμετό του και σαν το γουρούνι στον βόρβορο της λάσπης του». 

Δεν υποπτεύεστε λοιπόν μήπως αυτά που πράττετε έχουν σχέση με όσα κηρύσσει από άμβωνος ο ιερέας; 
Ακόμη να πάρετε είδηση ότι το ευρώ και η ευρωζώνη ήταν μια μπλόφα γερμανική για να καταπνίξει τα κράτη της Νότιας Ευρώπης και πρώτα απ' όλα την Ελλάδα; Η επίμονη παραμονή μας στο ευρώ διευκολύνει ταχύτερα τα σχέδια της Γερμανίας. 
Ιδού γιατί είμαστε αντίθετοι και με τον Τσίπρα. Η χώρα πρέπει να βρει τρόπο διαφυγής από το ευρώ. Ως μέγγενη σφίγγει το ένα μετά το άλλο τα κράτη της νότιας Ευρώπης. Πορτογαλία, Ισπανία και οσονούπω Ιταλία αργοπεθαίνουν, ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία μένει αμετακίνητη στην σκληρή εφαρμογή των Μνημονίων και της δημοσιονομικής προσαρμογής. 
Για ποια Ευρώπη λοιπόν μιλάτε κύριοι; Για την Ευρώπη της  εξαθλίωσης και της εξαφάνισης του γένους των Ελλήνων; Την Ευρώπη της Γερμανίας; 
Η Γερμανία ό,τι δεν πέτυχε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέλει να το πετύχει σήμερα, επιδεικνύοντας αβυσαλέο μίσος σε βάρος του ελληνικού λαού, χειρότερο και από αυτό που επεφύλασσε εναντίον των Εβραίων. 
Το καταλάβατε κυρίες και κύριοι "Ενεργοί Δημότες" που σπεύδετε να στηρίξετε έναν δωσιλογικής αντίληψης Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου