Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Δεν διαφωνώ με την αρχηγία του Νικολάου, αλλά με συγκεκριμένες κινήσεις και επιλογές του"


Κύριε Διευθυντά,

Στο πρόσφατο δημοσιευμά σας με τίτλο «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ" ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ!» επισημάνατε ότι από την επιστολή λείπει το όνομα του Δημήτρη Νικολάου. Την επιστολή υπογράφουν στελέχη των Ενεργών Δημοτών και ο Νικολάου βρίσκεται σημειολογικά στο σήμα της παράταξης που δεσπόζει στην κορυφή.

Ο Δημήτρης Νικολάου είναι ο αρχηγός και συνιδρυτής των Ενεργών Δημοτών και αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα μέλος της παράταξης. Ο ίδιος δεν διαφωνώ με την αρχηγία του Νικολάου, αλλά με συγκεκριμένες κινήσεις και επιλογές του, οι οποίες ελπίζω ότι σύντομα θα εκλείψουν. Τρανταχτό παράδειγμα η πρόσφατη κοινή σύσκεψη στελεχών Νέας Πορείας και Ενεργών Δημοτών, όπου η συμμετοχή της παράταξής μας ήταν σχεδόν μηδενική. Όπως είδατε δικαιώθηκα, δια στόματος του κου Κουκή και της κας Κούτρα, ότι τελικά επρόκειτο για μια αποκλειστική πρωτοβουλία του Ξύδη και όχι για κάποια προτροπή-επιθυμία του Αντώνη Σαμαρά, όπως προσπάθησαν κάποιοι, ψευδώς, να μας πείσουν.

Όσον αφορά στην επίμαχη επιστολή, την ώρα που οι περισσότεροι φοβούνται ή κρύβονται, λόγω της πολιτικής συγκυρίας, ασχέτως αν οφείλουν ακόμη και την ίδια τους την υπόσταση στη Νέα Δημοκρατία, εμείς, αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος, αλλά προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον, είχαμε το σθένος να αναλάβουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία αγκαλιάστηκε από το σύνολο των ενεργών στελεχών της παράταξής μας που ακόμη πρόσκεινται στο κόμμα.

Όχι απλά δεν υπάρχει καμία συνιστώσα, όχι απλά δεν υπάρχει καμία διασπαστική κίνηση, αντίθετα οι Ενεργοί Δημότες αποδεικνύουν ότι είναι εδώ, ενωμένοι, δυνατοί, κόντρα στις ελπίδες κάποιων να δημιουργήσουν παρατάξεις εκ των σπλάχνων μας. Δεν φοβούμαστε να τοποθετηθούμε δημοσίως και έχουμε το σθένος, ξανά στα δύσκολα, να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας και να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των πράξεών μας. Μακάρι να βλέπαμε παρόμοιες κινήσεις από όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις της περιοχής και τους… πάμπολλους, επίδοξους υποψηφίους Δημάρχους.

Τέλος, να σας ενημερώσω ότι λόγω δικής μου αβλεψίας, δεν συμπεριλήφθησαν στο αρχικό mail που απεστάλη στα ΜΜΕ της περιοχής, τα ονόματα των κ.κ. Λινάκη, Αυγουρόπουλου και Δορζιώτη και για αυτό έχω στείλει συμπληρωματικό mail.

Με τιμή,
Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος
τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου