Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ" ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG;


"ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ": ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ" 

Ο Κώστας Δεληγιάννης πριν από λίγες ημέρες μάς έστειλε ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι έχει την παραμικρή σχέση με το κουκουλοφορικό blog, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι στο παρελθόν "έχει συγκρουστεί"΄μαζί του. 


Το συγκεκριμένο blog το οποίο συκοφαντεί τον τοπικό τύπο και δη τον εκδότη του "Παρατηρητή",  δεν ωθεί τον Κ. Δεληγιάννη να συγκρουστεί  μαζί του!

Το κουκουλοφορικό blog έχει γράψει εδώ και μέρες:   

"Όχι, Μάκη, ο λόγος που τόσο ο Δεληγιάννης, όσο και ο Αρώνης, αλλά και πολλοί άλλοι σπεύδουν να σου απαντήσουν και να διαχωρίσουν τη θέση τους από το Κλισιοσκόπιο, δεν είμαστε εμείς, αλλά εσύ.Όταν ξέρουν πόσο ψεύτης και λασπολόγος είσαι και πόσο αδίστακτα και ανερυθρίαστα, χωρίς αποδείξεις, βρίζεις και συκοφαντείς όλον τον κόσμο, τι περιμένεις ακριβώς να κάνουν; Ακόμη και αν αυτοί ήταν στην ευρύτερη ομάδα του Κλισιοσκοπίου, πάλι το παγώνι θα έκαναν, διότι είναι γνωστό το πόσο επικίνδυνος είσαι". 
Γι΄αυτό το απόσπασμα ο Κ. Δεληγιάννης δεν είχε να πει τίποτε! Το γεγονός ότι επί μέρες είναι αναρτημένη αυτή η συκοφαντία στο συγκεκριμένο blog και δεν συγκινεί τον Δεληγιάννη, σημαίνει ότι τελεί εν γνώσει του. Είναι... γνωστό σε σένα κ. Δεληγιάννη ότι ο Βραχιολίδης είναι "ψεύτης, λασπολόγος βρίζει και συκοφαντεί όλο τον κόσμο και είναι επικίνδυνος";  Επαναλαμβάνουμε: Ούτε λέξη ο εκδότης του "Αντίλογου" για όλα αυτά τα κατάπτυστα και κουκουλοφορικά!!! 

Η στενή σχέση όμως του "Αντίλογου"-Δεληγιάννη με το συγκεκριμένο blog αποδεικνύεται μέσω της ίδιας της εφημερίδας του και του αρχισυντάκτη της, Μανώλη Χάλκου. Διθυράμβους και εγκώμια για το λασπολογικό blog έγραψε ο  Μανώλης Χάλκος στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας του Κ. Δεληγιάννη. Προσέξτε  φρασεολογία, ταυτόσημη με τους κουκουλοφόρους, που χρησιμοποιεί ο νεαρός:

 

"Με τις πολιτικές προδοσίες με τους "εκδότες" και τους "δημοσιογράφους" που παριστάνουν πως κόπτονται για το καλό του Χολαργού, όταν διαχρονικά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους, με τις πολιτικές και "δημοσιογραφικές" κωλοτούμπες αλλά και με τη ματαιοδοξία που διακατέχει ορισμένους αφελείς. 
Όλο αυτό το πέρα ως πέρα σάπιο σύστημα που λυμαίνεται, χρόνια τώρα, το Χολαργό μου, το Χολαργό σου, το Χολαργό μας, βρήκε επιτέλους το δάσκαλό του. Και ακούει στο όνομα Πολιτικό Κλεισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου. Ένα απλό blog (ιστολόγιο), χωρίς διαφήμιση από κανέναν αντικειμενικό διαπλεκόμενο, αλλά και χωρίς διαφημίσεις, είτε υπαρκτές είτε κατά φαντασίαν, μα πάνω απ'όλα χωρίς να κατευθύνεται πουθενά και από κανέναν, εδώ και ένα εξάμηνο κατάφερε να φέρει ΟΝΤΩΣ τα πάνω κάτω στο Χολαργό. 
Αυτά τα πάνω κάτω που άλλοι διαφήμιζαν πως θα φέρουν, αλλά τελικά άλλοι τα έφεραν. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να κατακτάς την πρωτιά σε αναγνωσιμότητα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα με σχετική άνεση. 
Έτσι είναι, όμως. Άλλοι δημιουργούν "ειδησεογραφικές" ιστοσελίδες, εκμεταλλευόμενοι το όνομα της πόλης μας, για να βγάζουν τα προς το ζην και να μοστράρουν κάθε τρεις και λίγο την αφεντομουτσουνάρα τους και τα γαλαζοπράσινα "φιλαράκια" τους, με σκοπό να εκλεχθούν δημοτικοί σύμβουλοι και να το παίζουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι επιλέγουν το δρόμο της αλήθειας.
Προσωπικά συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με τους δεύτερους και το ίδιο συνιστώ να κάνετε όσοι θέλετε να κυκλοφορείτε με το κεφάλι ψηλά"


Καμία σχέση λοιπόν ο Κ. Δεληγιάννης με το κουκουλοφορικό blog;

Η φρασεολογία και ό,τι μήνυμα εκπέμπει το λασπολογικό αυτό blog, είναι απόλυτα ταυτόσημα, καρμπόν με όσα υπογράφει ο νεαρός Χάλκος. Και ο νεαρός αυτός, εδώ και χρόνια βγάζει απύθμενο θράσος και κομπλεξισμό: "Δημοσιογράφοι","δημοσιογραφικές" κωλοτούμπες,  "εκδότες" , "ειδησεογραφικές". Ό,τι ακριβώς λένε οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, με την ίδια ακριβώς φρασεολογία. Και μαζί, η λάσπη για "εκβιαστές δημοσιογράφους", "που τα παίρνουν", που "λυμαίνονται χρόνια την περιοχή" , ή "Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης (μέρος 3ο)"και άλλα ατελείωτα συκοφαντικά! 
Εμείς, το είχαμε πει ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από το συγκεκριμένο blog, είναι πρώην...

ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

και μας δικαιώνει ο ίδιος ο Χάλκος με την υπογραφή του. Ο οποίος μάλιστα υπερθεματίζει για το κουκουλοφορικό blog ότι .... επιλέγει το δρόμο της αλήθειας!!! Όσα δηλαδή έχει γράψει το ανώνυμο blog για τον Βραχιολίδη περί "εκβιαστού", "λασπολόγου" κ.λ.π. είναι αλήθεια, σύμφωνα με τον Χάλκο!!! 
Εμείς το είπαμε: Σε αυτή την κουκουλοφορική διαδικτυακή αλητεία, διότι περί σκέτης αλητείας πρόκειται, θα δώσουμε απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης!
Το άκουσες αγαπητέ Μανώλη; Και θα σε καλέσουμε και σένα να επαναλάβεις όσα υπογράφεις στον "Αντίλογο" . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου