Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!


Παρέμβαση Financial Times στις ελληνικές εκλογές: Αντισταθείτε στον δημαγωγό
Έχουν πέσει με λύσσα οι Γερμανοί και μέσω των Financial Times της χώρας τους, να κατευθύνουν τους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά. Γνωρίζουν ότι είναι ο άνθρωπός τους και ότι με τις δωσιλογικές υπογραφές του, θα πάρουν όλα τα φιλέτα της Ελλάδος! Ο Σαμαράς ως καλό παιδί της Siemens έχει πάρει τα δωράκια του και έχει υποσχεθεί τα πάντα στην Μέρκελ. 
Κι εδώ βγαίνουν βαστάζοι του, με υπογραφές και συγκεντρώσεις, να στηρίξουν τον δωσίλογο!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ!
Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν οι Financial Times της Γερμανίας, ζητώντας να ψηφίσουμε τον Σαμαρά και όχι τον δημαγωγό Τσίπρα.

Σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη ΝΔ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ απευθύνουν, σε σημερινό τους δημοσίευμα, οι Financial Times της Γερμανίας. Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα στους πολίτες της Ελλάδας να μην ψηφίσουν τον δημαγωγό, όπως τον χαρακτηρίζουν, Αλέξη Τσίπρα, καθώς οι προτάσεις του οδηγούν τη χώρα εκτός ευρώ, απευθύνουν σε σημερινό τους δημοσίευμα, μεταφρασμένο στα ελληνικά, οι γερμανικοί Financial Times.
Όπως επισημαίνουν στο μήνυμά τους προς τον ελληνικό λαό, η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη και οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης.
Για αυτόν τον λόγο, οι  FTD προτείνουν, με «βαριά καρδιά» τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως υπογραμμίζουν, θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας.
Ολόκληρο το δημοσίευμα:
«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο.
»Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. 


Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».
Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ
Το άθρο αντίδραση των γερμανικών Financial Times προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη. «Πρόκειται για μια προσβλητική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και το μόνο που μένει είναι να έρθει η ίδια η κ. Μέρκελ να μοιράζει εκλογικό υλικό της ΝΔ. Θεωρούν τη χώρα προτεκτοράτο. Περιμένω αντίδραση του κ. Σαμαρά» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
Για χωρίς προηγούμενο ωμή παρέμβαση της γερμανικής έκδοσης των FT, που αποτελεί πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας στη χώρα μας, έκανε λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν νομίζει το γερμανικό κατεστημένο και οι εγχώριοι σύμμαχοί του, που όλες αυτές τις μέρες απειλούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, σπέρνουν με εγκληματικά ανεύθυνο τρόπο τον τρόμο της επιστροφής στη δραχμή, ότι θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού, είναι γελασμένοι. Ο αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ο αγώνας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής θα νικήσει το φόβο και την υποταγή. Να χαίρονται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τους προστάτες τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου