Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;


nikolaoufinall
Δεν το άντεξε ο κ. Νικολάου και έφτασε στο σημείο ακόμη και δελτίο τύπου να εκδώσει αναφορικά με την ανάρτησή μας για την δίκη για παράβαση καθήκοντος, στην οποία είναι κατηγορούμενος για το cafe' TEASE PLUS. Στο δελτίο τύπου με τίτλο "ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ" , ο κ. Νικολάου προβαίνει σε αυθαίρετους χαρακτηρισμούς. Ιδού: "Κύριε Βραχιολίδη,  για μία ακόμη φορά επιτίθεστε ουσιαστικά στο πρόσωπό μου και μάλιστα έχετε την αγωνία να μην κατέβω ξανά  υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού, με δεδομένο ότι εάν δικαζόμουν για παράβαση καθήκοντος στο Εφετείο Πλημμελημάτων  για την υπόθεση του Tease-Plus, πού είχα δικαστεί πρωτοδίκως άδικα 8 μήνες, δεν θα μπορούσα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα ως Δήμαρχος.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι με τον πρόσφατο νόμο 4071/2012,Αρθρο 7, παράγραφος 6,ορίζεται ρητά ότι εφ΄ όσον ο παραβάτης δεν έχει ζημιώσει οικονομικά τον Δήμο, δεν συντρέχει λόγος έκπτωσης του αξιώματός του.
Αυτά για να μην ονειρεύεσαι εσύ και  ορισμένοι άλλοι ότι ο Δημήτρης Νικολάου δεν θα κατέβει ξανά Δήμαρχος Χολαργού στις επόμενες εκλογές"!!!"
Ο κ. Νικολάου προφανώς έχει πρόβλημα. Αναρωτιόμαστε εάν ξέρει να διαβάζει. Η ανάρτησή μας είναι καθαρά δημοσιογραφική υπό μορφή δελτίου τύπου και ο Δ. Νικολάου προβαίνει σε αυθαίρετους χαρακτηρισμούς ότι του επιτιθέμεθα φραστικά και ότι έχουμε αγωνία να μην κατέβει για Δήμαρχος!!!! Διαβάστε την ανάρτησή μας και βγάλτε συμπέρασμα σε ποιο σημείο του ασκούμε επίθεση (!!!) στο πρόσωπό του και που '''ονειρευόμαστε ή έχουμε αγωνία" για το αν θα κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος ή όχι. Ιδού η ανάρτησή μας: "Την μια ο Νικολάου την άλλη ο Ξύδης, στα δικαστήρια θα τους βρεις. Ή και οι δυο μαζί. 

Σήμερα, ήταν η σειρά του Δ. Νικολάου να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο Εφετείο Πλημμελημάτων. Ο λόγος, η περιβόητη υπόθεση του TEASE PLUS  η οποία πρωτοδίκως του στοίχισε 8 μήνες φυλακή, για παράβαση καθήκοντος. Μια υπόθεση, η οποία, όπως λέγεται, εάν παραμείνει η ποινή, τότε ο πρώην δήμαρχος Χολαργού κινδυνεύει να χάσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου ή να μην μπορεί να ξανακατέβει για δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. 
Η δίκη προσιορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου".


Ξέρει να διαβάζει ο κ. Νικολάου; Ή προσπαθεί να διαβάσει πίσω από τις...γραμμές και τι...ονειρευόμαστε στον ύπνο μας;;; Βλέπουμε ως εφιάλτη την κάθοδο του Νικολάου; 
Ποιος είναι επιπόλαιος κ. Νικολάου, εμείς ή εσείς;
Εμείς τι γράφουμε αναφορικά με την υπόθεση της δίκης; ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: "όπως λέγεται, εάν παραμείνει η ποινή, τότε ο πρώην δήμαρχος Χολαργού κινδυνεύει να χάσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου ή να μην μπορεί να ξανακατέβει για δήμαρχος στις επόμενες εκλογές"
Έτσι ακριβώς: ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ; Έτσι ήταν. Μέχρι χθες λοιπόν, οι αποφάσεις έλεγαν ότι δεν είχε δικαίωμα ο Δ.Νικολαου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα  εφ΄σον και σε δεύτερο βαθμό τιμωρείτο για παράβαση καθήκοντος. 
Ο νόμος όμως αυτός άλλαξε πριν από λίγους μήνες. Είναι ο 4071 §7  άρθρο 6 του 2012.Είχαμε ακούσει ότι ο νόμος αυτός επρόκειτο να ψηφιστεί. Δεν γνωρίζαμε το πότε. Γι'΄αυτό τον λόγο στο άρθρο μας μπαίνει η φράση "όπως λέγεται, εάν παραμείνει η ποινή".
Ο κ. Νικολάου, ο άμεσα ενδιαφερόμενος για την υπόθεση, αντί να φροντίσει να στείλει δελτίο τύπου άμεσα, από την ημέρα που άλλαξε ο νόμος και τον αφορά, μας εγκαλεί ότι προβήκαμε στην παραπάνω ανάρτηση από εμπάθεια προς το πρόσωπό του κι επειδή ονειρευόμαστε να μην κατέβει Δήμαρχος!!!
Κύριε Νικολάου, επιπόλαιος και με πατέντα  είστε εσείς. Εσείς οφείλατε να στείλετε δελτίο τύπου από την ώρα που άλλαξε ο νόμος και όχι να εγκαλείται εμάς που δεν ψάξαμε τα κιτάπια όλων των νόμων, για να ανακαλύψουμε την παράγραφο και το σχετικό άρθρο! 
Μέχρι το προηγούμενο δικαστήριο και ειδικά στην πρωτόδικη απόφαση, ίσχυε ο παλαιότερος νόμος που δεν σας επέτρεπε την κάθοδό σας στις δημοτικές εκλογές. Ο νόμος αυτός άλλαξε πρόσφατα και αντί να φροντίσετε να μας στείλετε δελτίο τύπου,. βγάζετε τώρα δελτίο τύπου σε βάρος μας και προβαίνετε σε αυθαίρετους χαρακτηρισμούς ότι διακατεχόμεθα από εμπάθεια προς το πρόσωπό σας; Πάτε καλά;;;
Εμείς σας κάναμε ποτέ μήνυση; Εμείς σας σύραμε στα εδώλια του κατηγορουμένου και σας ξεζουμίσαμε οικονομικά στους δικηγόρους; 
Αφήστε τα περί εμπάθειας λοιπόν.

12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή