Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Φίλες και Φίλοι,
Με την παρούσα επιστολή, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ σε δημοσιεύματα συγκεκριμένης τοπικής εφημερίδας, που αναφέρονται στο πρόσωπό μου και αφορούν την περίοδο 2007-2010, κατά την Προεδρία μου στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Χολαργού (ΔΑΟΧ).
Το άμεσα εύκολο είναι να προσφύγω στη δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδείξω τα ψεύδη και τις συκοφαντίες των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Δεν το επιλέγω για την ώρα, διατηρώντας, ωστόσο κάθε δικαίωμα και επιφυλασσόμενος για τις νόμιμες ενέργειες. Το άμεσα επιβεβλημένο, προκειμένου να μην αφήσω τίποτα να αιωρείται και να παραμένει αναπάντητο είναι να απαντήσω πολιτικά.

Η Ενασχόληση μου με τα κοινά έγινε με γνώμονα την αξιοπρέπεια, την αξιοπιστία και τον σεβασμό. Οι θέσεις και οι καρέκλες δεν με απασχόλησαν ποτέ. Η εξουσία δεν ήταν και ούτε είναι αυτοσκοπός μου. Δεν δίστασα να παραιτηθώ, για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου και αρνήθηκα τη μηνιαία αποζημίωση που αντιστοιχούσε στη θέση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού (ΔΑΟΧ).
Μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑΟΧ, συνεργαστήκαμε με γνώμονα τη νομιμότητα και με κοινό στόχο τη βελτίωση των αθλητικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας. Επίκεντρο των αποφάσεών μας- που στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ομόφωνες- ήταν το δημόσιο συμφέρον και η εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Ο αήθης προσωπικός πόλεμος που προέρχεται από συγκεκριμένη κατεύθυνση, τα τελευταία δύο χρόνια, δεν με πτοεί. Το «ποιόν» των συγκεκριμένων ανθρώπων αποτελεί δείκτη της «αξιοπιστίας» τους και δίνει στη γραφή τους το περιεχόμενο που τους χαρακτηρίζει. Της λάσπης και της αφερεγγυότητας και της στοχοποίησης ανθρώπων ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται. Ωστόσο, πλανώνται πλάνην οικτράν, αν νομίζουν ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, θα «συνεχίσουμε μαζί», νοθεύοντας τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσα και θέλησα να προσφέρω στο δημόσιο βίο.
Ο Ρήγας Φεραίος έλεγε ότι: «συλλογάται καλά, όποιος συλλογάται ελεύθερος». Προς κάθε ενδιαφερόμενο: «Δεν χρωστώ σε κανέναν, δεν έχω να κρύψω τίποτε και δεν έχω την ανάγκη να εγκαταλείψω τα όνειρά μου, μπροστά στα όποια συμφέροντα».
Φιλικά,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ


Σχόλιο: Η ανακοίνωση Τούτουζα κρύβει υπαινιγμούς και ειδικά στο σημείο που έχουμε υπογραμμίσει. Είναι σαφές ότι ο Δ. Τούτουζας είναι αιχμάλωτος μίας  πολιτικής διελκυστίνδας ανάμεσα στον Ξύδη και τον Νικολάου. Ουσιαστικά με το θέμα ΔΑΟΧ-Τούτουζα ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Ξύδη και Νικολάου με λάφυρο την επόμενη δημαρχιακή καρέκλα! 

1 σχόλιο:

  1. Της προδοσίας τα φιλιά, μη μου τα δίνεις... που λέει και το τραγούδι. Με το ίδιο νόμισμα Δημητράκη. Δεν σε χαλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή