Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΖΩ ΒΑΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ 76.000 ΕΥΡΩ!!!

Ορισμένες στιγμές η λογική σταματάει. Ο νους σαλεύει και μένεις αποσβολωμένος με την αγριότητα που υπάρχει γύρω σου. 
Το ίδρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη" το οποίο έστειλε σε δίκη την κατάκοιτη Ζωζώ Βαλιάνου, δεν αρκέστηκε σε αυτή. Της έχει κάνει και αγωγή με την οποία της ζητεί το ποσό των 76.000 ευρώ!!!
Ναι, καλά το διαβάζετε. Μας το αποκάλυψε η κόρη της κας Βαλιάνου: "Το ίδρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη" έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της μητέρας μου η οποία εκδικάζεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την οποία απαιτεί να του επιδικαστεί το ποσό των 76.000 ευρώ"!!!
Αυτό θα πει φιλανθρωπικό ίδρυμα! Το ΔΣ του ιδρύματος όχι μόνο δεν ντράπηκε να στείλει σε δίκη την βαρύτατα ασθενή και καθολικά κατάκοιτη Ζωζώ Βαλιάνου, αλλά τής έκανε και αγωγή με την οποία πλέον δεν ζητεί μόνον τη δική της φυσική εξόντωση αλλά και την εξόντωση των συγγενών της! 
Μιλάμε για αγριότητα, που όμοιά της αμφιβάλλουμε εάν υφίσταται στα χρονικά ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος!!! 

Το "Αντιγόνη Ζουρούδη" το οποίο μεγαλούργησε επί 30 χρόνια με Πρόεδρο την Ζωζώ Βαλιάνου, προσφέροντας φιλανθρωπικό έργο, απέκτησε νέα διοίκηση υπό την Ντίνα Καλλιοντζή και εμφανίζεται σήμερα να επιτίθεται μέσω μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής στην αρχόντισσα του Χολαργού, ζητώντας της ό,τι έχει και δεν έχει. Πρόκειται περί ενέργειας που αφήνει αποσβολωμένο κάθε συνετό πολίτη και την οποία μπορεί να παραλληλίσει κανείς με την αγριότητα της τρόικας! 
Το ίδρυμα, δεν φτάνει που με απίστευτη σπουδή προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της Ζωζώς Βαλιάνου, χωρίς καν να περιμένει να τελεσιδικίσει η μήνυση λες και το ΔΣ έχει προεξοφλήσει την καταδίκη της, κατέθεσε και αγωγή εναντίον της κας Βαλιάνου!!! Είναι σαφές λοιπόν ότι το ΔΣ που παρευρέθη σύσσωμο στη χθεσινή δίκη επιδιώκει την καταδίκη της δύσμοιρης Ζωζώς Βαλιάνου. 
Μπορείτε φίλες και φίλοi Χολαργιώτες, να δώσετε τα εύσημα στο ΔΣ του ιδρύματος το οποίο με το ποσό των 76.000 ευρώ καταδεικνύει ποιο είναι το...φιλανθρωπικό του έργο. Με συνολικά έσοδα 10.000 ευρώ ετησίως (τόσα δεν είναι αγαπητές κυρίες του ΔΣ;) απαιτεί από την κα Βαλιάνου 76.000 ευρώ!!! Οπότε από φιλανθρωπικό ίδρυμα θα μετατραπεί σε μια... κερδοφόρα επιχείρηση (εάν της επιδικασθούν τα χρήματα) τα οποία μετά μπορεί να διαθέσει σε φτωχούς ώστε να το ευγνωμονούν κιόλας για τη σπουδαία προσφορά του! 
Το γεγονός μόνο για χωρατό δεν είναι. 
Καλούμε επιτέλους την κα Καλλιοντζή να δώσει εξηγήσεις για την στάση του ιδρύματος απέναντι στην κα Βαλιάνου. Εξακολουθεί και δικαιολογεί την απόφαση του ΔΣ του "Αντιγόνη Ζουρούδη" ή έχει μετανιώσει;

Υ.Γ. Λυπούμεθα που ξαναδημοσιεύουμε την φωτογραφία της κατάκοιτης Ζωζώς Βαλιάνου. Τη δημοσιεύουμε όμως κατόπιν αδείας της οικογενείας της, προκειμένου να καταδείξουμε το αυτονόητο. Αυτό που δεν είναι -ως φαίνεται- αυτονόητο στο ΔΣ του ιδρύματος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου