Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...OLI-REN


ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ...ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!
Νέα "βόμβα" εκτόξευσε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν ο οποίος μιλώντας νωρίτερα το πρωί στην φινλανδική τηλεόραση δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει οδηγία σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση κατάρρευσης μιας τράπεζας οι μεγαλοκαταθέτες θα συμβάλλουν στη διάσωσή της.
"Η Κύπρος ήταν μια ειδική περίπτωση αλλά η ευρωπαϊκή οδηγία θα ορίζει πως σε περίπτωση κατάρρευσης ενός τραπεζικού ιδρύματος ή αναδιάρθρωσης του τραπεζικού τομέα η ευθύνη θα βαρύνει και τους επενδυτές και τους μεγαλοκαταθέτες" τόνισε χαρακτηριστικά ο Επίτροπος Ρεν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρχει μια αυστηρή "ιεραρχία" σε αυτούς που θα συμβάλλουν στη διάσωση μιας τράπεζας καθώς την κυριότερη ευθύνη θα την έχουν οι μέτοχοι και έπειτα όσοι διαθέτουν μη προστατευόμενες καταθέσεις και επενδύσεις. Ο Επίτροπος Ρεν τόνισε πάντως πως οι καταθέσεις κάτω των 100.000 €, τις οποίες χαρακτήρισε "ιερές" θα είναι ασφαλείς.
Φυλαχτείτε!!! Αυτό που έκαναν στην Κύπρο είναι η πρόγευση γι'αυτό που περιμένει τους Έλληνες καταθέτες. Είμαστε σε πόλεμο και οι εγκληματίες της Ευρώπης, αυτοί που προκαλούν γενοκτονία στην Ελλάδα, θα ρίξουν σειρά οικονομικών βομβών, κάνοντας ληστεία με τη σέσουλα στις τραπεζικές καταθέσεις. Λέτε να μην το ξέρουν οι δικοί μας πολιτικοί δοσίλογοι; Έχουν φυλάξει τα νώτα τους. Φυλαχθείτε κι εσείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου