Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΕΝΤΟΛΗ ...ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!Λουρίδες είχε η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πρόκειται περί σχεδίου των πολιτικών εγκληματιών της ΕΕ να αλλάξουν την Ελληνική Σημαία και να βγάλουν από αυτή το το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της. Ιδού η φωτογραφία από ...σημαιοστολισμένο δήμο χωρίς τον σταυρό από τη σημαία! Στο εξής θα μπαίνει σε όλο και περισσότερους δήμους, εμφανίζοντας την ελληνική σημαία μόνο με μπλε και άσπρες παράλληλες γραμμές. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία. Ως γνωστό μόνο 6 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους: Η Φινλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και βεβαίως η Ελλάδα. 
Να το θυμάστε: τα καθίκια της ΕΕ μπορεί να φτάσουν στο σημείο να πουν ότι για να μας δώσουν την επόμενη δόση θα πρέπει να αλλάξουμε το εθνικό μας σύμβολο και να αφαιρέσουμε τον σταυρό από αυτό! Μην αμφιβάλλετε ότι  πολιτικές...οντότητες σαν τον Βενιζέλο, Σαμαρά ή τον Κουβέλη, δεν θα διστάσουν να πουν ναι: "Προκειμένου να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, ας αφαιρέσουμε και το σταυρό από την σημαία"! 
Γιατί, μήπως κάποιοι αμφιβάλλουν ότι και ο Τσίπρας θα έκανε το ίδιο; Ο Τσίπρας πρώτα-πρώτα θα καταργήσει τις παρελάσεις και μετά και το σταυρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου