Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ"

 
Διαστάσεις χιονοστιβάδας αποκτά πλέον η απρεπής στάση του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" προς την Ζωζώ Βαλιάνου. Το δικαστήριο γίνεται την Πέμπτη και καλούμε κάθε εχέφρονα πολίτη να δείξει την συμπαράστασή του προς την αδίκως κατηγορηθείσα και βαριά άρρωστη Ζωζώ Βαλιάνου η οποία δεν μπορεί καν να σηκωθεί από το κρεβάτι της. Παρά το ότι το ΔΣ του Ιδρύματος γνώριζε την άθλια κατάσταση της υγείας της κ. Βαλιάνου, ενώ γνώριζε ότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει την αθωώτητά της, την έστειλαν κατηγούμενη στο Πλημελλειοδικείο, με μόνα στοιχεία τις μαρτυρίες του Μπάμπη Στάϊκου!!! Πρόκειται για ανάλγητη συμπεριφορά!
Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Νικολάου σε δηλώσεις του αναφορικά με τη στάση του "Αντιγόνη Ζουρούδη" προς την επί 30 χρόνια Πρόεδρο του Ιδρύματος Ζωζώ Βαλιάνου, είπε:
"Λυπάμαι για την κατάντια του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" που έχει μετατραπεί σε παραμάγαζο πολιτικών φιλοδοξιών και μόνο. Το μόνο που κάνει πλέον το Ίδρυμα είναι να  εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες ορισμένων τοπικών παραγόντων. Οκτώ χρόνια ήμουν Δήμαρχος και ουδέποτε χρησιμοποίησα το Ίδρυμα για να κάνω σπέκουλα για τον εαυτό μου. Εντός των επόμενων ημερών θα αποχωρήσει από το Ίδρυμα η σύζυγός μου. 
Καταδικάζω τη συμπεριφορά του ΔΣ του Ιδρύματος προς την επί 30 χρόνια Πρόεδρό του Ζωζώ Βαλιάνου, την οποία έστειλε κατηγορούμενη με ανύπαρκτα στοιχεία. Θα παρευρεθώ στο δικαστήριο για να την υποστηρίξω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου