Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ: "ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!

Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί στην κυβέρνηση, της οποίας πλέον απειλείται η συνοχή, η εντολή που δόθηκε σήμερα τα ξημερώματα για μπλοκάρισμα όλων των ελληνικών καταθέσεων πάνω από 100.000 ευρώ, προκειμένου να υποστούν "κούρεμα" κατά τα πρότυπα της Κύπρου. 
Η χθεσινή νέα δήλωση "Ντάϊζεμπλουμ" του επικεφαλής του Eurgropoup "από 'δω και στο εξής το "κούρεμα" των καταθέσεων θα αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής πολιτικής", έγινε επι τούτου, ώστε να βγουν σήμερα ξημερώματα οτα δυο αφεντικά της ΕΕ Μέρκελ και Σόϊμπλε και να δώσουν εντολή στην τρόικα για "κούρεμα" των ελληνικών καταθέσεων. 
Η μεθαυριανή άφιξη της τρόικας, θα φέρει τα πάνω-κάτω διότι ο εκβιασμός της θα είναι ξεκάθαρος από την αρχή. Θα λειτουργήσουν με το ίδιο σύστημα της Κύπρου, όπου μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν διά του εκβιασμού να αρπάξουν 5,8 δις ευρώ από τις τράπεζες της Μεγαλονήσου. Αυτό ακριβώς θα κάνουν και μεθαύριο: Θα ζητήσουν εδώ και τώρα το "κούρεμα" των ελληνικών καταθέσεων για ποσά πάνω από 100.000 ευρώ! 
Σύμφωνα μάλιστα με ακριβείς πληροφορίες, στην αρχή θα ζητήσουν το "κούρεμα" όλων των καταθέσεων ανεξαρτήτως ποσού, για να εκπέσουν μετά κατά το γνωστό τους σύστημα σε ποσά πάνω από 100.000 ευρώ, ώστε να το εμφανιστεί ως διαπραγματευτική επιτυχία της κυβέρνησης!!! 
Κανείς όμως δεν ξέρει εάν και κατά πόσο η συνοχή της κυβέρνησης θα αντέξει μετά από αυτή την νέα εκβιαστική απαίτηση της τρόικας. 
Πάντως, είναι γεγονός ότι από σήμερα θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση στις τράπεζες, με τους καταθέτες να σχηματίζουν ουρές, απαιτώντας πίσω τα χρήματά τους! 
Σημαντικές αναμένονται οι εξελίξεις εντός της ημέρες. 
Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα πει ο Στουρνάρας που διακηρύσσει ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς. 

Σας μοιάζουν όλα πραγματικά; Μην αποκλείεται να γίνουν πραγματικότητα, όλα τα παραπάνω. Για το καλό όμως της ημέρας σας λέμε ότι είναι...πρωταπριλιάτικα. 
Καλή σας ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου