Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

AΓΡΙΟ ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!



Οι Γερμανοί που βλέπουν ότι το ευρώ και η ευρωζώνη καταρρέουν, σώζουν το δικό τους χρηματοπιστωτικό σύστημα και την οικονομία τους, καταβροχθίζοντας εν ψυχρώ την οικονομία της Ελλάδος, της Κύπρου, της Πορτογαλίας και των άλλων κρατών του νότου. Ετοιμάζεται να κάνει ακόμη ένα γερό ριφιφί στις ελληνικές τράπεζες. 
Πρόκειται περί της πιο ξεδιάντροπης και χωρίς προσχήματα επέλασης εναντίον της ελληνικής οικονομίας, με τις καταθέσεις του κοσμάκη να βρίσκονται στην πρωμετωπίδα της γερμανικής επίθεσης.Θελουν να γεμίσουν με ρευστό τα γερμανικά ταμεία και θα το κάνουν!
 Η Μέρκελ ενεργεί ως κοινός ληστής  που μπαίνει στις τράπεζες και με τρομοκρατία και απειλές αρπάζει τα λεφτά του κοσμάκη. Η Μέρκελ βλέπει ότι το ευρώ διανύει τις τελευταίες μέρες ή μήνες του και θέλει να αρπάξει από τις καταθέσεις του λαού όσα περισσότερα χρήματα μπορεί για να γεμίσει τις δικές της, γερμανικές τράπεζες. 
Ως κοινός απατεώνας θέλει να ενισχύσει το δικό της τραπεζικό σύστημα το οποίο και αυτό κλονίζεται ελέω ευρώ. Θα βάλει λοιπόν με το τσουβάλι τα λεφτά του κοσμάκη στις θυρίδες των γερμανικών τραπεζών και μετά θα την...κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το ευρωνόμισμα. 
Έρχεται ο τυφώνας Μερκελίνα! Φυλαχτείτε και μην ακούτε τους προδότες!
Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το spiro-spero, τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια ευρώ θα εξοικονομήσει από το κόστος των επιτοκίων η Γερμανία έως το 2023, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Κιέλου για την Παγκόσμια Οικονομία.
Με βάση την έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο για λογαριασμό του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το γεγονός ότι η Γερμανία, ενώ άλλες χώρες είτε δανείζονται με εξαιρετικά υψηλά επιτόκια, είτε έχουν αποκλειστεί από τις αγορές, εμφανίζεται ως ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές, της αποφέρει σημαντικά κέρδη.
Μόνο για το 2013, αυτή η εξοικονόμηση θα φθάσει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Η τάση αυτή μάλιστα των υψηλών αποδόσεων αναμένεται να συνεχιστεί όσο παραμένουν χαμηλά τα επιτόκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου