Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤEΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Πριν από λίγα λεπτά δημοσιεύσαμε ανακoίνωση από το γραφείο Τύπου των Ενεργών Δημοτών", αναφορικά με τα παρεπόμενα της περιβόητης δίκης για την "Διαθήκη Καρύδη". Ο κ. Νικολάου (το γραφείο Τύπου του τέλος πάντων) αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι  οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ αρέσκονται στην πλήρη αλήθεια. 
Η  "πλήρης αλήθεια" κύριε Νικολάου είναι αυτό που γράφετε στην ανακοίνωσή σας ότι " ...εν αντιθέσει με τις συκοφαντίες που συνεχίζουν ακόμη να αναπαράγουν συγκεκριμένα κατευθυνόμενα ενημερωτικά Μέσα της περιοχής";
Ποια είναι τα ενημερωτικά μέσα που αναπαράγουν συκοφαντίες, σε ποιες συκοφαντίες αναφέρεστε και ποια είναι τα συγκεκριμένα ...κατευθυνόμενα και από ποιον ενημερωτικά μέσα; Εννοείτε ότι ο κ. Ξύδης ελέγχει κάποια μέσα ενημέρωσης και τα κατευθύνει εκεί που θέλει ο ίδιος; 
Και αυτά δεν συνιστούν συκοφαντίες σε βάρος σύσσωμου το Τοπικού Τύπου; 
Ποια είναι η αλήθεια λοιπόν κύριε Νικολάου που ισχυρίζεστε ότι πρεσβεύετε; 
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" τον οποίο εφόσον δεν διαχωρίζετε με την αόριστη δήλωσή σας, τον συμπεριλαμβάνετε στα...κατεθυνόμενα έντυπα που σας ...συκοφαντούν, εάν ήθελε να ... "συνεχίσει να σας συκοφαντεί", σύμφωνα πάντα με τη δήλωσή σας, τότε δεν θα φιλοξενούσε καν το δελτίο Ενημέρωσης των "Ενεργών Δημοτών". 
Το ότι το δημοσιεύει όμως, προφανώς δείχνει ότι σέβεται και τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της δημοκρατίας. 
Οφείλετε λοιπόν κύριε Νικολάου, εφόσον επιμένετε ότι αρέσκεστε στην πλήρη αλήθεια, να ανασκευάσετε την ανακοίνωσή σας, διαφορετικά θα εκλάβουμε ότι στον "κατευθυνόμενο Τύπο" που λέτε ότι σας συκοφαντεί, συμπεριλαμβάνετε και την εφημερίδα μας. 
"Ανεξάρτητος Παρατηρητής" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου