Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΤΕΥΧΟΣ 501)

Κυκλοφόρησε το 501ο τεύχος της έντυπης εφημερίδας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Πλούσια και με ενδιαφέροντα θέματα παρά το γεγονός ότι η εφημερίδα μας τυπώνεται πλέον σε 8 σελίδες. 
Στο πρωτοσέλιδο θέμα προβάλλεται η Μέρκελ γυμνή στην νεανική της ηλικία και με τίτλο Είναι...γυμνή η ..."Βασίλισσα" . Μια φωτογραφία η οποία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και δείχνει τσίτσιδη την Μέρκελ όταν ήταν οπαδός του γυμνισμού και των χίπις. Σε αυτή τη γυναίκα υποκύπτει σήμερα η πολιτική ηγεσία, με πρώτο τον Α. Σαμαρά!
Στα άλλα θέματα της εφημερίδας, δίνεται έμφαση στο σχίσμα που παρουσίασε για λίγες ημέρες η ομάδα δασοπροστασίας του ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ με τίτλο "Κομμάτια έγινε η Δασοπροστασία Χολαργού-Παπάγου" . 
Επίσης, γίνεται αναφορά στην αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τους Ξύδη-Κούτρα, ενώ στην 5η σελίδα δημοσιεύεται η παρέμβαση Τίγκα με μια παλαιά πρόταση του "Παρατηρητή"¨για δημιουργία θεσμού υπό τον τίτλο "Περίκλεια" . Στην ίδια σελίδα προβάλλεται η θετική παρέμβαση Ξύδη στο νέο έμβλημα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού όπου πλέον συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Περικλής όσο και ο στρατάρχης Παπάγος. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην εκδήλωση-παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χολαργιώτη Γιώργου Κιουρτίδη. 
Επίσης προβάλλονται στιγμιότυπα από την εκδήλωση του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου & Β. Προαστίων για την εκδήλωση υπέρ της Γυναίκας.

Η σημαντική παρέμβαση του Γιάννη Κεχρή για το έγκλημα της Αγίας Ελεούσας στον Υμηττό με την κοπή δεκάδων πεύκων, δημοσιεύεται στην 6η σελίδα. 
Τέλος, στην 7η σελίδα υπάρχει ολοσέλιδο ρεπορτάζ-αφιέρωμα στο Ίδρυμα του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών που υπάρχει στον Χολαργό από το 1936. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου