Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΙΣΧΡA ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Ναι, είναι λασπολόγοι, κοινοί συκοφάντες και υβριστές του χειρίστου είδους και εάν έχουν έστω τη στοιχειώδη τσίπα ας βγουν από την κρυψώνα τους να αποδείξουν ότι δεν είναι συκοφάντες της Ζωζώς Βαλιάνου.
 
"Εν αναμονή της απόδειξης έστω και ενός ψέματος που να έχει γραφτεί από το Κλισιοσκόπιο..."

Έτσι λέτε λοιπόν κουκουλοφόροι; Ιδού τι γράφετε λασπολόγοι:

"Ας ξετυλίξουμε, όμως, άλλο ένα ενδιαφέρον κουβάρι βρόμας και δυσωδίας: Το 2007, η κα  Ζωζώ Βαλιάνου, τότε Πρόεδρος του ιδρύματος Ζουρούδη, ζήτησε από το Μπάμπη Στάικο €10.000 για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα πήρε και του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και μάλιστα, ιδιόχειρη. Το 2008, του ζήτησε άλλα €10.000 και πάλι εστάλη επιστολή, αυτήν τη φορά, δακτυλογραφημένη. Το 2009, του πήρε άλλα €12.000, αλλά αυτήν τη φορά δεν υπήρξε καν επιστολή. Μετά δεν ξαναζήτησε, πιθανότατα διότι παρέδωσε την Προεδρία στην κα Καλιοντζή".

Προσέξτε πώς γράφουν τα λαμόγια. Λες και είναι γραφείο δημοσίων σχέσεων του Στάϊκου. Λες και όλη αυτή η είδηση βγήκε μέσα από το γραφείο του Στάϊκου! 
 Με ποιες αποδείξεις ρε το 2007 η Ζωζώ Βαλιάνου ζήτησε από τον Στάϊκο €10.000; Επειδή το λέτε εσείς; Πού είναι η απόδειξη που έχετε ρε και το πετάτε έτσι στον αέρα; Γιατί δεν τη δημοσιεύετε; Επειδή το είπατε έτσι στον αέρα σημαίνει ότι πείθετε; Είστε λασπολόγοι!
Και συνεχίζετε στον ίδιο ρυθμό. "Το 2008 ζήτησε η Βαλιάνου άλλα €10.00" και πάει σκοινί-κορδόνι η συκοφαντία σας. Πού είναι ρε άθλιοι τα ντοκουμέντα;
Σας προκαλούμε λαμόγια του διαδικτύου να βγάλετε τις αποδείξεις για όσα λέτε. Διαφορετικά είστε αισχροί συκοφάντες. Συκοφαντείτε την προσφορά της επί 30 χρόνια Βαλιάνου, χωρίς στοιχεία. 
Άκου "τού πήρε"! Ναι ρε λαμόγια, η Βαλιάνου ήταν η πονηρή που έπιασε κορόϊδο τον Στάϊκο χωρίς να του δώσει καμία απόδειξη. Τον κορόιδευε επί χρόνια....
Και για πείτε μας ρε, η ευχαριστήρια επιστολή που του έδωσε η κα Βαλιάνου έγραφε ποσό; Ε;; όχι έτσι; Τότε εσείς γιατί συσχετίσετε την επιστολή με ποσό; Γιατί είστε συκοφάντες.

Αφού κοκορεύεστε ότι δεν λέτε ψέματα (ενώ είστε κλασικοί ψεύτες), στα τόσα που γράφετε κατά της Βαλιάνου, δεν ρωτήσατε, έτσι για πλάκα, τον κ. Στάϊκο εάν υπέβαλε δήλωση στην εφορία για τα 37.000 ευρώ που κατέβαλε για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο "Αντιγόνη Ζουρούδη"; Πού είναι αυτό το ρημάδι ποσό να μας το καταθέσετε και σε εμάς για να βουλώσετε στόματα; 
Μιλήστε ρε κουκουλοφόροι και λασπολόγοι του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου