Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΟΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!

ME ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΠΕΙΛΗ H Κ. ΦΑΣΟΥΛΗ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ!
 
Αθλιότητα! Δεν φτάνει που οι καταστηματάρχες βάζουν λουκέτο στην επιχείρησή τους λόγω της πρωτοφανούς κρίσης και της αύξησης της φορολόγησής τους, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αντί να βρει τρόπους να σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων, τούς ρίχνει με μια κλωτσιά στον γκρεμό. 
Απειλητική ειδοποίηση του Δήμου την οποία υπογράφει η κ. Φασούλη που αναπληρώνει τον ασθενούντα κ. Ξύδη, ζητεί από τους καταστηματάρχες-υπευθύνους επιχειρήσεων, να απομακρύνουν άμεσα την επιγραφή του καταστήματός τους διαφορετικά τα συνεργεία του Δήμου θα τις ξηλώσουν και θα χρεώσουν τα έξοδα της απομάκρυνσης, στους ίδιους τους...παρανομούντες!!!
Πρόκειται περί μιας εξοργιστικής απόφασης του Δήμου και αναρωτιόμαστε εάν τελεί εις γνώσιν του ασθενούντα Δημάρχου. 
Κυρία Φασούλη έχετε καταλάβει τι πάτε να κάνετε; Ο κάθε επιχειρηματίας  έχει την  επιγραφή ως ελάχιστο μέσο που του έχει απομείνει προκειμένου να τραβήξει ένα-δυο πελάτες κι εσείς του λέτε "όχι" κατεδάφισέ την γιατί παρανομείς;
Να πούμε καμιά βαριά κουβέντα τώρα; Καλύτερα ας συγκρατηθούμε.

Η απειλητική ειδοποίηση του Δήμου μάλιστα, δεν προσδιορίζει ποιες επιγραφές πρέπει να ξηλωθούν, με αποτέλεσμα να μας τηλεφωνήσουν εξοργισμένοι καταστηματάρχες οι οποίοι διατηρούν επιγραφή μέσα στην πρασιά τους και στους οποίους ο Δήμος επέδωσε το απειλητικό ειδοποιητήριο! "Είναι δυνατόν να μου ζητούν να απομακρύνω την ταμπέλα που την έχω τοποθετημένη μέσα στην πρασιά μου; Κουμάντο στην ιδιοκτησία μου θα κάνει ο Δήμος;", διερωτήθηκε γνωστός επαγγελματίας του Χολαργού που διατηρεί χρόνια την επιχείρησή του στην πόλη. 
Για συνέλθετε κυρία Φασούλη, γιατί οι Χολαργιώτες επιχειρηματίες θα'ρθουν με πλακάτ έξω από το Δημαρχείο, μέχρι να πάρετε πίσω αυτή την απαράδεκτη απειλητική ειδοποίηση. 
Διαβάζουμε ένα απόσπασπα από την ειδοποίηση-απειλή του Δήμου: "Απαγορεύεται η τοποθέτηση επιγραφών...κάθετα στην όψη του κτιρίου και σε απόσταση μεγαλύτερη των 0,2 μ. από αυτή, σε στηθαίο ή κιγκλίδωμα εξώστη, σε προστέγασμα (τέντα), σε λειτουργική προεξοχή κτιρίου καθώς και να καλύπτει παράθυρα ή διαφανή τμήματα υαλοστασίου"!
Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού δεν εξαιρεί ούτε τις πρασιές!
 Ρεεεε, η τρόικα σας είπε να τα κάνετε αυτά ή αποφασίσατε να γίνετε τρόικα μόνοι σας;
Αντί να συνδράμετε ως Δήμος στην προσπάθεια επιβίωσης της τοπικής αγοράς, θάβετε τους τοπικούς επιχειρηματίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου