Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

"ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ" ΛΕΝΕ ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

"Το αστείο παρατράβηξε!

Σε μία ύστατη προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας και διατήρησης των ψευδών εντυπώσεων σχετικά με το αποτέλεσμα της δίκης για τη Διαθήκη Καρύδη, η Δημοτική Αρχή με νέα ανακοίνωσή της επικαλείται... ανθρωπιστικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τους Ενεργούς Δημότες ότι επιμένουν να ενημερώνουν τους πολίτες για την αλήθεια, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος είναι στο νοσοκομείο! Η παράταξη των έργων και της κοινωνικής πολιτικής επί 15 συνεχόμενα χρόνια αποδεικνύει το κοινωνικό και ανθρωπιστικό της πρόσωπο, εν αντιθέσει με το ανθρωποκυνηγητό, στο οποίο επιδίδονται άλλες παρατάξεις που έχουν καταταχθεί στο ναδίρ της συμπάθειας του συνόλου των κατοίκων της περιοχής μας.

Παράλληλα, το θέμα της πραγματικής Απόφασης του Δικαστηρίου για τη Διαθήκη Καρύδη δεν προέκυψε χτες που ο κος Ξύδης εισήλθε στο νοσοκομείο, αλλά ταλαιπωρεί την κοινή γνώμη εδώ και πολλές εβδομάδες. Η τελευταία ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου μας δεν αναδεικνύει κάποιο νέο θέμα για το οποίο δεν μπορεί να απαντήσει ο ασθενής ή οι νομικοί του σύμβουλοι. Η αλήθεια είναι μια και δεν είναι δικαίωμα κανενός να την στερεί από τους πολίτες για οποιονδήποτε λόγο.

Λυπούμαστε για την επιμονή της Νέας Πορείας στην παραπληροφόρηση και το μόνο που μένει να πούμε είναι ότι ευτυχώς υπάρχει το κείμενο της Απόφασης του Δικαστηρίου, το οποίο μόλις καθαρογραφεί θα δημοσιευτεί και τότε θα δούμε αν θα ξαναπανηγυρίσουν κάποιοι που η υπόθεσή τους μπήκε στο αρχείο βάσει του ευεργετικού Νόμου για την αποσυμφόρηση του Δικονομικού Συστήματος...

Εκ του Γραφείου Τύπου των Ενεργών Δημοτών Παπάγου-Χολαργού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου