Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ



                                       Νέο δελτίο Τύπου΄από τους "Ενεργούς Δημότες" αναφορικά με την περιβόητη Διαθήκη Καρύδη, δίνει νέα διάσταση στην απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αθώωσε τον κ. Ξύδη:
     ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ




ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΔΗ:  «ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ»:



Με τεράστια υπομονή και εγκαρτέρηση παρακολουθούμε επί πολλές μέρες τον κο Ξύδη να παραπληροφορεί τους συμπολίτες μας, πανηγυρίζοντας ότι δήθεν αθωώθηκε για την υπόθεση της Διαθήκης Καρύδη. Η συμπεριφορά του είναι τουλάχιστον προκλητική και ξεπερνά κάθε όριο σοβαρότητας και αξιοπρέπειας. Η αλήθεια, όμως, είναι μία και όπως πάντα, πολύ διαφορετική από όσα διαδίδει ο κύριος αυτός.


Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι όσα ισχυρίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο περί της περίφημης Διαθήκης Καρύδη τόσο ο κος Ξύδης, όσο και η κα Κούτρα, τα οποία εν συνεχεία  δημοσιεύθηκαν στον τοπικό και πανελλήνιο τύπο, ήταν ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.


Συνεπώς και εν αντιθέσει με τις συκοφαντίες που συνεχίζουν ακόμη να αναπαράγουν συγκεκριμένα κατευθυνόμενα ενημερωτικά Μέσα της περιοχής, τόσο ο τότε Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου όσο και η Διοίκησή του, δεν ήταν δυνατόν να ενεργήσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά προς τα συμφέροντα του Δήμου, όχι μόνο λόγω ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΆΓΝΟΙΑΣ, αλλά κυρίως διότι πρόκειται για μία  ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ υπόθεση.


Δυστυχώς, το χρονοβόρο σύστημα της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν δίνει τη δυνατότητα άμεσης απόδειξης της αλήθειας, προσφέροντας την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να δηλητηριάζει την κοινή γνώμη κατά βούληση.


Όσον αφορά στον κο Ξύδη, ο μόνος λόγος που δεν τιμωρήθηκε είναι οι ευεργετικές διατάξεις του πρόσφατου Νόμου 4043/2012 που αφορά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στις φυλακές και την αποσυμφόρηση του δικαστικού και σωφρονιστικού συστήματος...


Συγκεκριμένα, ο Νόμος αυτός προβλέπει:

Παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη των ακολούθων αξιόποινων πράξεων, που έχουν τελεσθεί μέχρι 31/12/2011: 1. α) των πταισμάτων και β) των πλημμελημάτων, κατά των οποίων ο Νόμος απειλεί ποινή φυλάκισης μέχρι ένα έτος ή χρηματική ποινή ή και τις δύο ποινές.

2. Οι δικογραφίες που αφορούν αξιόποινες πράξεις της προηγούμενης παραγράφου, τίθενται στο αρχείο με πράξη του αρμόδιου εισαγγελέα ή δημόσιου κατηγόρου.


Δηλαδή, η υπόθεση ετέθη στο αρχείο επειδή η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ξύδη τελέστηκε πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2011 και επειδή η ποινή που τους αναλογεί, βάσει Ποινολογίας, είναι μέχρι ένα έτος.


Δηλαδή ένας Δήμαρχος πανηγυρίζει διότι καταδικάστηκε ως  ΥΒΡΙΣΤΗΣ, αλλά δεν τιμωρήθηκε εξαιτίας του Νόμου αποσυμφόρησης της Δικαιοσύνης από ανθρώπους με παραβατικές συμπεριφορές!

Οι λόγοι για τους οποίους χαίρεται, πανηγυρίζει και εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο καθείς, αντανακλούν και την αξία που προσδίδει ο ίδιος στον εαυτό του και στις πράξεις του. Τη δε συνείδηση -εάν έχουν- του κου Ξύδη και των κάκιστων συνεργατών του, θα τη βαρύνει ισοβίως η εγκληματική τους ενέργεια εις βάρος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και του Δημήτρη Νικολάου. Έδειξαν ξανά το πραγματικό τους πρόσωπο και απέδειξαν για μία ακόμη φορά τόσο το με ποιες μεθόδους εξελέγησαν στην ηγεσία του ενιαίου Δήμου.


ΤΕΛΟΣ, επειδή ο κος Ξύδης συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ μισής αλήθειας, ύβρεως και ψεύδους, τον παρακινούμε να είναι πολύ προσεκτικός στο άμεσο μέλλον, διότι ο Νόμος που τον έσωσε, προσωρινά, προβλέπει μεταξύ άλλων ότι:

Στην περίπτωση των πλημμελημάτων, εάν ο υπαίτιος υποπέσει μέσα σε ένα έτος από τη δημοσίευση του Νόμου σε νέα από δόλο αξιόποινη πράξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και καταδικαστεί αμετάκλητα οποτεδήποτε σε ποινή στερητική της ελευθερίας ανώτερη των έξι μηνών, συνεχίζεται η κατ’ αυτού Παυθείσα Ποινική Δίωξη και δεν υπολογίζεται στο χρόνο παραγραφής του αξιόποινου της πρώτης πράξης ο διανυθείς χρόνος από την παύση της δίωξης μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη για τη νέα πράξη…


Τέλος, επειδή οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ αρέσκονται στην πλήρη αλήθεια, ο κος Ξύδης δεν κρίθηκε ένοχος ΜΟΝΟ για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, λόγω της ιδότητάς του του Δημάρχου. Δηλαδή, επικαλέστηκε ότι εκ της θέσεως του ήταν καθήκον του να διερευνήσει την υπόθεση για το καλό του Δήμου... Υποθέτουμε ότι στα καθήκοντά του είναι το να μη συμβουλεύεται τη Νομική του Υπηρεσία περί του πότε είναι έγκυρη μια διαθήκη, αλλά να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και ύβρεις κατά των αντιπάλων του, ώστε να δικαιολογήσει τις μεθόδους και τους λόγους της εκλογής του.


Εκ του γραφείου Τύπου των Ενεργών Δημοτών Παπάγου-Χολαργού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου