Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

dolofoniagynaika
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ίμβρου από ένα έγκλημα πάθους που όμοιο του δεν ξαναέζησε το νησί. Τουρκάλα δολοφόνησε εν ψυχρώ με όπλο Ελληνίδα και συγχρόνως τραυμάτισε την 25χρονη κόρη της.
Το πρωτοφανές για τα δεδομένα του νησιού έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Σχοινούδι, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων είναι Τούρκοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική κοινωνία του νησιού η 25χρονη κόρη της δολοφονηθείσας διατηρούσε ερωτικό δεσμό με 35χρονο Τούρκο ο οποίος ακούει στο όνομα Μουσταφά.
Η τουρκικής καταγωγής δράστιδα του φονικού ζήλευε την 25χρονη ελληνίδα για τον έρωτά της με τον Μουσταφά. Δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι η ίδια δεν μπορούσε να έχει ερωτική σχέση με τον 35χρονο.
Όπως όλα δείχνουν, το μυαλό της θόλωσε και το πάθος όπλισε το χέρι της. Πήγε στο σπίτι της 25χρονης και τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα της με το όπλο. Από τη σφαίρα τραυματίστηκε σοβαρά και η κόρη, η οποία διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η Τουρκική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Οι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας καθησύχασαν τους Έλληνες του νησιού ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή για έγκλημα πάθους.
Thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου