Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΫ

Με αφορμή μία πρόσκληση του Νίκου Χαρδαλιά, Προέδρου του ΣΠΑΥ, ο δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Παραασκευής Φ. Αλεξόπουλος πέρασε σε σφοδρή αντεπίθεση σε βάρος του Δημάρχου Βύρωνα Χαρδαλιά. 
Δείτε την Πρόσκληση του Προέδρου του ΣΠΑΥ και την απάντηση-σοκ του Φώτη Αλεξόπουλου.

H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Αγαπητή κυρία, Αγαπητέ κύριε,
 Ο Πρόεδρος του Σύνδεσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μητροπολιτικών και Περιαστικών Φυσικών και Αγροτικών Περιοχών (FEDENATUR) σας προσκαλούν στην ημερίδα «Η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Πρόκληση & Ευκαιρία για τις Περιαστικές Φυσικές Περιοχές», που συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στοδημαρχείο Ηλιούπολης, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013.



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
 


Αγαπητέ κ Δήμαρχε Βύρωνα
Ευχαριστώ για την πρόσκληση σας να παραβρεθώ στην ημερίδα για το περιβάλλον αλλά θεωρώ, ότι  την πρόσκληση σας δεν μπορώ να την δεχτώ.
Μετά από τρία έτη ως Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, θεωρώ ότι ο Σ.Π.Α.Υ δεν προσφέρει τίποτα στους Δημότες ,αλλά και γενικά προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής όπου και κατοικώ ..
 Κ. Χαρδαλια 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ Πεντέλης  και Υμηττού  είναι «Κλειστά» λόγο έλλειψης  Προσωπικού είναι  ανεπίτρεπτο να μιλάμε και να αναφέρουμε την λέξη περιβάλλον ...Για Ποιο Περιβάλλον να συζητήσουμε  όταν τα δυο πιο  ισχυρά δασαρχεία της Αττικής ,παραμένουν κλειστά?
Εσείς, οι Δήμαρχοι, (μέλη του Σ.Π.Α.Υ) είχατε  την δύναμη να διεκδικήσετε από την κεντρική εξουσία, την στελέχωση των Δασαρχείων,  αλλά δυστυχώς  δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα 
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συμμετέχω σε μια εκδήλωση για το περιβάλλον  την ώρα  που τα Δασαρχεία είναι Κλειστά ..

Απορώ τι θα γιορτάσει ο Σ.Π.Α.Υ?
Απαιτώ ,και συνεχίζω τον αγώνα ώστε  να στελεχωθεί με προσωπικό ,άμεσα το Δασαρχείο  Υμηττού   και Πεντέλης  ...
Παραμένω στην αρχική μου άποψη για διάλυση  των συνδέσμων προστασίας Δασών  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αντικατάσταση τους με νέα ευέλικτα μοντέλα περιβαλλοντικής επιμόρφωσης ,κατάρτισης , εθελοντισμού,  από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος ..

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Αγία Παρασκευή 4/6/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου