Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣΟ Α. Χαϊκάλης, επικεφαλής της «Δράσης Ανεξαρτήτων Πολιτών» που απέτρεψε τρεις διαγωνισμούς για το τέμενος, αποκαλύπτει το έγκλημα που έχουν στήσει σε βάρος των Ελλήνων ΕΕ και Ερντογάν!  
ΣΟΚ! Ο Ιερώνυμος έχει δημοσίως ταχθεί υπέρ της κατασκευής τεμένους

·        «Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί Ελληνική γη σε αλλοεθνείς και δη σε παράνομους εισβολείς; Ποιος έχει το δικαίωμα να υπεξαιρεί περιουσία του Ελληνικού λαού που δεν ανήκει σε κανέναν πλην του Έθνους των Ελλήνων και την οποία κατέχουμε δανεική από τους απογόνους μας;»
·        «Κάποιοι κύκλοι χρηματοδοτούν αδρά όλη αυτή την εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου και θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο και μεσοσταθμό την Ελλάδα»
·        «Αφού είδαν πως η κατάκτηση της Ελλάδος δεν γίνεται να  επιτευχθεί με πόλεμο πάνε να μας κατακτήσουν με τον εποικισμό!  Μας φέρνουν μερικά εκατομμύρια αλλοεθνείς και πλέον η Ελλάδα δεν αποτελείται από Έλληνες, αλλά από συνονθύλευμα πολιτισμών, θρησκειών, γλωσσών».
Ρεπορτάζ-συνέντευξη Μάκης Βραχιολίδης

vrachiolidis@yahoo.gr

O Ανδρέας Χαϊκάλης ένας νέος άνθρωπος, αγωνιστής με τη «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» που απέτρεψε τρεις διαδοχικούς διαγωνισμούς για την ανάθεση κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για το ενδεχόμενο να γίνει τέμενος στην πρωτεύουσα. Ταυτόχρονα εκφράζει την πίστη του ότι η νίκη θα είναι των Ελλήνων!

Με τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες της «Δράσης Ανεξάρτητων Πολιτών» αποτράπηκε επί τρεις φορές η πλειοδοσία στο διαγωνισμό για το τέμενος στην Αθήνα. Κατ’ αρχήν τι σημαίνει αυτό το γεγονός; Μήπως αποτελεί προσωρινή νίκη; 
Χαϊκάλης: Σαφώς και αποτελεί προσωρινή νίκη, αλλά δεν παύουν να είναι τρεις μάχες τις οποίες κερδίσαμε! Να σημειώσω ότι ναι μεν η οργάνωση των συγκεντρώσεων ήταν της Δράσης, αλλά τα εύσημα ανήκουν σε όλους τους Έλληνες Πολίτες που ήσαν εκεί, αλλά και όσους ήσαν μαζί μας, ακόμη και χωρίς την φυσική τους παρουσία.

Καταφέραμε και τις τρεις φορές να μην κατατεθούν προσφορές από τις κατασκευαστικές εταιρείες για την ανάληψη του έργου.

Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος, καθώς απέναντί μας δεν έχουμε μόνο το Κράτος, αλλά ένα ολόκληρο διεθνές και εγχώριο σύστημα-κύκλωμα που ευνοεί, συντηρεί, χρηματοδοτεί και χρηματοδοτείται από το δουλεμπόριο.  Εμείς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στον αγώνα μας και να μαχόμεθα μέχρι τελική νίκης και όχι τελικής πτώσης!ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Ποιες συνέπειες λοιπόν και αλλαγές θα επιφέρει στην καθημερινότητά μας, τυχόν δημιουργία-λειτουργία τεμένους στην πρωτεύουσα; 
Χαϊκάλης: Είναι πολύ σημαντικό οι Έλληνες Πολίτες να κατανοήσουν σφαιρικά το ζήτημα και να μην κοιτούν μεμονωμένες πτυχές του θέματος.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε ετέθη επίσημο αίτημα από πλευράς της νόμιμης μουσουλμανικής μειονότητας της Ελλάδος για ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, κι αυτό γιατί η νόμιμη μουσουλμανική μειονότητα της Ελλάδας, πάντοτε είχε την ελευθερία και τους χώρους για να ασκεί τα θρησκευτικά της καθήκοντα.. Το σκεπτικό για την ανέγερση τεμένους προέρχεται από επίσημη εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από επίσημη απαίτηση από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ερντογάν προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Σαμαρά. Γιατί άραγε;

Το τέμενος λοιπόν ποιους καλείται να εξυπηρετήσει; Ποια είναι εκείνη η νόμιμη μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα που έχει ανάγκη από τέμενος; Ποιος νόμιμος μουσουλμανικός πληθυσμός υπάρχει στην Αθήνα για να χρειάζεται τέμενος; Πολύ απλά. ΔΕΝ υπάρχει!

Επίσης, δεν πρόκειται για έναν απλό λατρευτικό χώρο άσκησης των θρησκευτικών δικαιωμάτων, αλλά πρόθεση είναι η κατασκευή ενός κτιριακού συγκροτήματος σε μία έκταση πλέον των 17.000 τ.μ. ο σχεδιασμός του οποίου προβλέπει τη δημιουργία βοηθητικών χώρων, όπως π.χ. χώρους θρησκευτικής διδασκαλίας και συγκεντρώσεων. Ακόμη και ο πιο ανυποψίαστος Έλληνας μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος του εγχειρήματος και τι συνέπειες θα επιφέρει αυτό. Να ενημερώσουμε επίσης και ότι τέμενος είναι μία περιοχή που τέμνεται, αποκόπτεται δηλαδή από την υπόλοιπη περιοχή και παραδίδεται σε νέους κατόχους. Δηλαδή, θέλει η Πολιτεία να παραχωρήσει έδαφος που απελευθερώθηκε με θυσίες ζωής και αίματος των προγόνων μας και που κρατήθηκε Ελληνικό πάλι με θυσίες ζωής και αίματος!

Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί Ελληνική γη σε αλλοεθνείς και δη σε παράνομους εισβολείς; Ποιος έχει το δικαίωμα να υπεξαιρεί περιουσία του Ελληνικού λαού που δεν ανήκει σε κανέναν πλην του Έθνους των Ελλήνων και την οποία κατέχουμε δανεική από τους απογόνους μας;

Αντιλαμβανόμεθα πως πρόκειται για εσχάτη προδοσία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Και επίορκοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και όλοι οι υπάλληλοι που εμπλέκονται στις διαδικασίες, καθώς όχι μόνο έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα, αλλά οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του Έλληνα Πολίτη ο οποίος τους πληρώνει και του οποίου είναι υπάλληλοι!

Η κατασκευή τεμένους σημαίνει την αυθωρί αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας και την άμεση αναγνώριση και νομιμοποίηση όλων αυτών των παράνομων αλλοδαπών. Πρόκειται δηλαδή, και εκτός των άλλων, για παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης, που ούτως ή άλλως ήταν καταστροφική για το Εθνικό μας συμφέρον.

Εκτός αυτού, η περιοχή αυτή θα αποτελεί άσυλο βάσει διεθνούς δικαίου. Άσυλο για κάθε είδους παρανομία και υπόθαλψη ή και για τρομοκρατικό άντρο!

Αν δούμε με ποιον τρόπο συμπεριφέρονται οι ισλαμιστές βάσει του κορανίου και της σαρία είτε στους ομοθρήσκους τους (λιθοβολισμοί, βιασμοί, αποκεφαλισμοί), είτε ακόμη και στους αλλοθρήσκους (οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως άπιστοι και πρέπει να θανατωθούν, αν το αποφασίσει ο πνευματικός ηγέτης), τότε θα αντιληφθούμε τους κινδύνους.

Το πιο σημαντικό δε είναι πως δεν αναφέρομαι σε αυτά που λαμβάνουν χώρα στον τόπο καταγωγής τους, αλλά στις χώρες όπου έχουν εποικίσει. Στις πολιτισμένες χώρες της δύσης δηλαδή, οι οποίες έχουν πλέον σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν καθώς οι ισλαμιστές απαιτούν και απαιτούν βίαια. Προ ολίγων ημερών έβαλαν φωτιές στην Αμυγδαλέζα και κινδύνεψαν ζωές Αστυνομικών και περιοίκων.

Η έξαρση της εγκληματικότητας και δη των ειδεχθών εγκλημάτων δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία. Και είναι λογικό γιατί ποιος νομιμόφρων και λογικός άνθρωπος θα έφευγε από την χώρα του για να ψάξει την τύχη του σε μία χώρα που δεν μπορεί καν να θρέψει τους δικούς της πολίτες; Αν αναλογιστούμε δε ότι όλοι αυτοί δίνουν από 4.000 έως και 10.000 δολάρια ο κάθε ένας στους δουλεμπόρους που τους φέρνουν εδώ, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως όλο αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πως κάτι πολύ σοβαρό, συντεταγμένο, οργανωμένο και επικίνδυνο κρύβεται από πίσω. Κάποιοι κύκλοι χρηματοδοτούν αδρά όλη αυτή την εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου και θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο και μεσοσταθμό την Ελλάδα!

Οι μουσουλμάνοι λένε ότι οι άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν μουσουλμανικά τεμένη. Η Ελλάδα –λένε- τελεί εν αδίκω, γι’ αυτό πρέπει να τους φτιάξει τέμενος. Τι απαντάτε; 
Χαϊκάλης: Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε πως το ζήτημα ξεφεύγει εντελώς από τα θρησκευτικά πλαίσια. Άλλωστε δεν μπορούμε να δούμε το ισλάμ μόνο ως θρησκεία, αλλά ως ένα κοινωνικό και πολιτικό σύστημα που επιβάλλεται και συνήθως (κατά τις γραφές του κορανίου) και διά της βίας!

Στην περίπτωση λοιπόν που είχαν έλθει εδώ νόμιμα και παρέμεναν και εργάζονταν νόμιμα και μάλιστα με την θέληση του Ελληνικού λαού, τότε σαφώς και θα δικαιούνταν τέμενος. Επειδή όμως εισέβαλαν παράνομα και παρασιτούν εις βάρος του Έλληνα εργαζόμενου, τότε δεν έχουν καμμία θέση εδώ, οπότε και δεν νοείται να τους παραχωρηθεί Ελληνικό έδαφος και δη νομιμότητα!

«Αμυχή αρχή θανάτου εστί». Αν τους ανοίξουμε τον δρόμο με αναγνώριση μειονότητας μέσω της κατασκευής τεμένους, θα κατασκευαστούν τεμένη και τζαμιά σε όλη την Επικράτεια και πλέον θα έχουμε με μαθηματική ακρίβεια και γεωμετρική πρόοδο την πλήρη δημογραφική και πολιτισμική αλλοίωση του ιερού αυτού τόπου!Μερικοί έχουν ρίξει την ιδέα του δημοψηφίσματος. Να αποφασίσει δηλαδή ο λαός μέσω δημοψηφίσματος εάν θέλει ή όχι τη δημιουργία τεμένους. Δεν ακούγεται κακή η ιδέα… 
Χαϊκάλης: Δημοψήφισμα να τεθεί για ποιον ακριβώς λόγο; Για το αν δεχόμαστε την νομιμοποίηση των καταπατητών; Θα κληθεί ο Έλληνας Πολίτης να συμμετάσχει σε δημοψήφισμα αναγνωρίζοντας και νομιμοποιώντας και την επιλογή του «ΝΑΙ»; Είμαστε σοβαροί; Και να συμμετάσχουμε σε δημοψήφισμα, όπου δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι όσοι νομιμοποιήθηκαν με πλαστά έγγραφα, με μίζες, με νομοθετικές διατάξεις που ψηφίστηκαν νύχτα και με όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθόδους που επέλεξε το καθεστώς, για να τους έχει πελάτες του σε κάθε εκλογική διαδικασία; Ή να συμμετάσχουμε σε δημοψήφισμα του οποίου το αποτέλεσμα θα βγάλει η ιδιωτική εταιρεία που θα ορίσει το καθεστώς και όχι αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους; 

Αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος πως όποιος ζητά δημοψήφισμα ή είναι εντελώς ανόητος και επικίνδυνος ή εντεταλμένος του καθεστώτος και προδότης, οπότε και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί!Η Δράση σας προσπάθησε να συναντηθεί θεσμικούς φορείς και να εκθέσει τις απόψεις της; Σας δέχτηκαν ή όχι; 
Χαϊκάλης: Σχεδόν όλες μας οι προσπάθειες επαφών με φορείς ή αναζητήσεων δεδομένων απέβησαν άκαρπες και με δυσάρεστες αντιμετωπίσεις. Όλοι οι πολιτευτές μάς είπαν πως δεν ασχολούνται με το θέμα! Οι υπηρεσίες μάς βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά και υποτιμητικά. Υπάρχουν οι σχετικές αλληλογραφίες που δείχνουν πώς παραβιάζουν τους νόμους και το στοιχειώδες δίκαιο περί ενημερώσεως και σαφής απαντήσεως στα αιτήματα του Πολίτη και αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί ώστε να αντιμετωπιστούν και αυτοί όπως τους αρμόζει. Αναμένουμε απαντήσεις από αρμόδιες υπηρεσίες όσον αφορά τις διαδικασίες και τις παραβιάσεις του Συντάγματος, αλλά παράλληλα κινούμαστε και νομικά με εξώδικα, ασφαλιστικά μέτρα, αιτήσεις ακύρωσης του εν λόγω νόμου και μηνύσεις σε αστικά δικαστήρια και στο ΣτΕ.Ο Γ. Παπανδρέου το 2011 και σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά συμφωνούν και αποφασίζουν να φτιάξουν το τέμενος. Το ίδιο κάνει και το κόμμα του Τσίπρα. Τελικά, συμπολίτευση και αντιπολίτευση φαίνεται ότι σε ένα πράγμα ομονοούν σίγουρα: στην κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους! 
Χαϊκάλης:  Το θέμα του τεμένους και των τζαμιών έχει απασχολήσει την Πολιτεία το 1939, το 1971, το 1976, το 1980, το 1983, το 1992, το 2000 και το 2006 όπου με νόμους και συντονισμένα προσπάθησαν  οι κυβερνήσεις να κάνουν τις σχετικές ενέργειες. Το κύκλωμα είναι μεγάλο και έχει προσεγγίσει πολλούς γιατί διακυβεύονται ΠΟΛΛΑ συμφέροντα! Και σε αυτό έχουν σύμμαχο σύσσωμο το πολιτικό σύστημα!Τι ρόλο παίζουν τα κόμματα  Ανδρέα; Ψηφίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη  ή τους λαθρομετανάστες; 
Χαϊκάλης: Ψηφίστηκαν; Ωραία ερώτηση! Ψηφίζουμε ή απλά βλέπουμε τις δήθεν δημοσκοπήσεις, φανερές ή δήθεν κρυφές και δήθεν ανεξάρτητες, ώστε να διαμορφώσουμε ως εικόνα αυτό που θα μας σερβίρουν την ημέρα των εκλογών; Αλήθεια, υπάρχουν κόμματα; Το πράσινο, το μπλε, το βαθύ μπλε, το κόκκινο, το μαύρο, το πολύχρωμο ή το ροζ ΠΑΣΟΚ; Δεν υπάρχουν κόμματα Μάκη. Υπάρχει ΜΟΝΟ το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Ένα κόμμα στο οποίο ανήκουν όλοι οι υπάλληλοι αυτών που έχουν προδιαγεγραμμένο το μέλλον αυτού εδώ του τόπου! Και από την άλλη μεριά υπάρχει ο Λαός, οι Έλληνες Πολίτες… ΕΜΕΙΣ! Ο κυρίαρχος Λαός!

Και με ποιον τρόπο θα καταφέρουν αυτοί να ελέγξουν την Ελλάδα; Ελέγχοντας τους Έλληνες βεβαίως…

Μα, τους Έλληνες δεν μπορεί κανείς να τους ελέγξει! Δεν μπόρεσαν να τους ελέγξουν εδώ και χιλιάδες χρόνια οι δεκάδες κατακτητών και οι αυτοκρατορίες που είχαν επιβληθεί επί αιώνες. Και αφού είδαν πως η κατάκτηση δεν γίνεται να  επιτευχθεί με πόλεμο θα γίνει με τον άλλον τρόπο… με τον εποικισμό!  Μας φέρνουν μερικά εκατομμύρια αλλοεθνείς και πλέον η Ελλάδα δεν αποτελείται από Έλληνες, αλλά από συνονθύλευμα πολιτισμών, θρησκειών, γλωσσών.

Και το διακύβευμα; Να καταφέρουν να τους νομιμοποιήσουν για να αποτελούν όλοι μαζί πλέον τους «Έλληνες» της δικής τους «Ελλάδας»!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΩΣΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ
Η Χρυσή Αυγή στέλνει τα μέλη της στις συγκεντρώσεις σας να διαμαρτυρηθούν για τη δημιουργία τεμένους, ωστόσο ο κ. Μιχαλολιάκος έχει δηλώσει ότι συμφωνεί με την κατασκευή του εφόσον μειωθούν δραστικά οι μετανάστες στην Αθήνα. Δεν μοιάζει να κάνει προς τα πίσω η Χρυσή Αυγή με αυτή της τη θέση; 
Χαϊκάλης: Μέλη της; Πότε; Πού; Πλήρης και απαξιωτική αποχή Μάκη! Ακόμη και στα δημοσιεύματά τους μιλούν για άγονους διαγωνισμούς χωρίς να αναφέρουν καν ότι κάποιοι Πολίτες αγωνίστηκαν για αυτό. Αφ’ ης στιγμής ο «αρχηγός» έχει δηλώσει ΝΑΙ στο τέμενος, δεν την αγγίζει κανείς την καυτή πατάτα! Βλέπεις, την δόξα και το χρήμα ουδείς εμίσησε…

Πάντως, η «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών»  δεν νομίζουμε ότι έχει πείσει πολλούς Έλληνες και Ορθόδοξους για τα επιχειρήματά της. Στις συγκεντρώσεις σας έξω από το σημείο όπου ετελείτο η διαδικασία του διαγωνισμού δεν ήταν πάνω από 30-40 άτομα. Τι φταίει; 
Χαϊκάλης: Η ανέχεια, η καθημερινή αθλιότητα που βιώνει ο Πολίτης, η απαξίωση από την Πολιτεία και η προπαγάνδα των παπαγάλων του καθεστώτος δεν αφήνουν κανέναν να σκεφτεί καθαρά. Μας θέλουν ευνουχισμένους και υποταγμένους. Να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι! Καθημερινά βαλλόμαστε βάναυσα έτσι ώστε να ολοκληρώσουν όλα τους τα σχέδια!

Παρ’ όλα αυτά και δεδομένου ότι η ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είχε μόλις συγκροτηθεί, καταφέραμε εντός ολίγων ημερών να οργανώσουμε απανωτές συγκεντρώσεις σε εργάσιμες πρωινές ώρες με 120 την πρώτη, 110 την δεύτερη και 85 την τρίτη φορά άτομα. Μην ξεχνάς ότι τα μόνα μέσα που έχουμε είναι το διαδίκτυο και ό,τι έντυπα δυνάμεθα να τυπώσουμε από το υστέρημά μας.

«Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ»

Η Εκκλησία της Ελλάδος σας βοηθά στον αγώνα σας; Η ίδια τι συντονισμένες προσπάθειες καταβάλλει για την αποτροπή δημιουργίας τεμένους; Είσαι ικανοποιημένος από τη στάση της στο ζήτημα; 
Χαϊκάλης:  Η Εκκλησία ως συντεταγμένο όργανο είναι ανάμεσα στους φορείς που ανεφέρθησαν νωρίτερα. Πλήρης απραξία και αδιαφορία! Με φωτεινή εξαίρεση τον Πειραιώς ο οποίος εναντιώνεται και διά της  νομικής οδού από το ’11.

Είναι γνωστό άλλωστε πως και ο Χριστόδουλος, αλλά και ο Ιερώνυμος έχουν δημοσίως και μεθ’ υπογραφής τους ταχθεί υπέρ της κατασκευής τεμένους. Ούτως ή άλλως όμως φρόντισε η κυβέρνηση της ΝΔ το 2006 και προτού ψηφιστεί ο νόμος 3512/06 της Μ. Γιαννάκου για την κατασκευή του τεμένους, να άρει την υποχρεωτική μέχρι τότε υπογραφή και συναίνεση της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε να μην βρεθεί ποτέ η Πολιτεία προ εκπλήξεων και δυσάρεστων εξελίξεων και τεθεί αντιμέτωπη με την Εκκλησία και κατ’ επέκταση με τους πιστούς.

Ανήκεις στη νέα γενιά, σε αυτή που πλήττεται περισσότερο απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια κρίσης. Το 65% των νέων είναι άνεργοι, άλλοι από αυτούς έχουν μεταναστεύσει και άλλοι έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ή τον μαρασμό. Τι μήνυμα θέλεις ν’ απευθύνεις τους πολιτικούς μας ταγούς; 
Χαϊκάλης: Θα μπορούσα να μιλώ επί ώρες για το τι έχει δρομολογηθεί από το ’65 και εντεύθεν και πώς ήταν στημένα όλα όσα έχουμε ήδη ζήσει. Να εξηγήσω το πώς έχουμε γίνει θεατές ενός έργου παραλόγου στου οποίου καλούμαστε να παίξουμε την τελευταία πράξη, η οποία οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε αυτοκτονία! Αλλά θα ακουστώ ως συνωμοσιολόγος… 

Θα περιοριστώ μόνο στο εξής μήνυμα:

Υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και αυτοί οι λίγοι ΔΕΝ θα αφήσουν την τελευταία πράξη να παιχθεί. Όχι μόνο θα διακοπεί το έργο τους, αλλά θα γκρεμιστεί και το θέατρο ολόκληρο και οι θιασάρχες θα εύχονται να μπορούσαν να είχαν φύγει εγκαίρως!


 "Ελεύθερη Ώρα -Νέοι Άνθρωποι"

2 σχόλια:

 1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ διαβάστε μια σοβαρή άποψη για το ΠΩΣ η χώρα μας έφτασε εδώ και τι προτείνει για λύση: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
  Google-άρετε:
  "Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού για την Ευρώπη!"

  Μεταξύ των άλλων:
  Η Ευρώπη - στην πολιτική βεβαίως - έχει αρχίσει να αισθάνεται ντροπή για τις ρίζες της.
  Για το λόγο αυτό το νέο ευρωπαϊκό «Σύνταγμα» δεν περιλαμβάνει καμία αναφορά στις χριστιανικές ρίζες. Όχι ότι το ξέχασαν, αλλά, αντίθετα, υπήρξε μια μεγάλης κλίμακας ευρωπαϊκή συζήτηση η οποία κατέληξε στο ότι δεν πρέπει να περιληφθεί. Ο Schuman, ένας από τους ιδρυτές της ιδέας της Ευρώπης, είπε κάποτε ότι η Ευρώπη είτε θα είναι χριστιανική, είτε δεν θα υπάρχει. Ωστόσο, σήμερα, έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πολιτικών εργάζεται και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξοριστεί ο Χριστιανισμός και να περιοριστεί μόνο στις εκκλησίες, στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και στα βιβλία της ιστορίας....
  Αν μια ισλαμική χώρα αρχίσει να αισθάνεται ντροπή, λόγω των διδασκαλιών του Κορανίου, θα ξυπνήσει ο θυμός των άλλων ισλαμικών χωρών. Αν κάποιος στην Ινδία αρχίσει να αμφισβητεί τις θεμελιώδεις αρχές του Ινδουισμού, ή κάποιος στην Κίνα, τις θεμελιώδεις αρχές του βουδισμού, τότε πολύ γρήγορα θα θεωρηθεί προβληματικός και ακατανόητος. Αντίθετα, στην Ευρώπη βλέπω κάθε μέρα εκείνους που επιθυμούν να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις αξίες του Χριστιανισμού στην πολιτική και κοινωνική ζωή, να θεωρούνται «προβληματικοί».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


  Τέμενος:
  ΟΧΙ Τέμενος, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏
  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ

  {ΟΙ ΒΑΡ ΒΑΡ ΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ }

  Το Τέμενος, τέμνω, τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
  Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών.
  Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.

  Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας.

  Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%
  CE%BD%CE%BF%CF%82

  Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες,...
  άρα είναι αδόκιμος όρος αυτός πού χρησιμοποιείται.

  ΕΠΟΜΈΝΩΣ δέν λέγεται ΤΕΜΕΝΟΣ.
  Άς τό πούν τζαμί, ΝΑΟ η οτιδήποτε άλλο.
  Διότι είναι ΤΖΑΜΙ.
  (κτήριο όπου συναθροίζονται οι πιστοί του Ισλάμ για να προσευχηθούν).

  π.χ.
  Ένα τζαμί ( / m ɒ s k / ? Αραβικά : مسجد masjid , πληθυντικός مساجد Masajid ), capi
  μερικές φορές γράφονται Mosk , είναι ένας τόπος λατρείας για τους οπαδούς του Ισλάμ .
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mosque

  Mas-, məsjid
  Masjid
  Όρισμοί masjid
  ουσιαστικό
  Αραβική λέξη για ένα τζαμί.
  «Η λέξη στα αραβικά είναι masjid, ξέρετε, σημαίνει
  τόπος προσκυνήματος, στην πραγματικότητα."

  Al-Masjid Al Haram- ( αραβικά : المسجد الحرام , το ιερό τέμενος ή The Grand Mosque )
  το ιερό τέμενος πού λένε αυτοί δέν είναι ΤΕΜΕΝΟΣ είναι
  τhe Grand Mosque = τό μεγλαλο τζαμί.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Masjid_al-Haram


  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  stavretta

  http://stavretta.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9101.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή