Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ...ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί τώρα με την κρίση δεν το κουνάνε από την πατρίδα μας οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες». Δεν τους πιάνει άραγε η κρίση;

Ιδού η απάντηση στην περιέργεια:

Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα τρεις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, 26,22 και 24 ετών αντίστοιχα, μέλη συμμορίας που επιδίδονταν στη συστηματική διάρρηξη τουριστικών καταλυμάτων και οικιών, κυρίως σε περιοχές του βόρειου και κεντρικού τμήματος του νησιού. Επίσης, έχουν ταυτοποιηθεί (αλλά όχι συλληφθεί) δύο (2) ακόμη ομοεθνείς τους, ηλικίας 23 και 24 ετών.
Οι συμμορίτες είχαν διαπράξει μέχρι τώρα τουλάχιστον δεκαοχτώ (18) διαρρήξεις και κλοπές με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό των 80.000 ευρώ.
Σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Με τέτοια λοιπόν μπάζα που έκαναν, κορόιδα είναι να φύγουν από την Ελλάδα; Τον… παράδεισο της «ευνομίας παντού» του κόντε-Δένδια, όπου σε πιάνουν μετά από την… 18η κλοπή;

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου