Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

"Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ, ΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ"

Στείλαμε ηλεκτρονικές επιστολές διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στην εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" που λένε ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι... στο Χαϊδάρι, θεωρούν ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι πρώην Χαϊδαρίου (!) και αγνοούν στο σύνολο του site τους (στο site ametro.gr) ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που είναι επί της Ιεράς Οδού και επί των οδών Αγίας Μαρίνας, Κατσαρού και Κρήνης που διαπιστώσαμε ύστερα από έλεγχο που κάναμε στο site της κατασκευαστικής εταιρείας.

Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε το Υπουργείο Ανάπτυξης και την κατασκευαστική εταιρεία "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. αναξιόπιστους, επικίνδυνους και δεν πρέπει πλέον κανένας Έλληνας πολίτης να τους εμπιστεύεται! Αν δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους να παραιτηθούν όλοι τους!

Εμείς από αυτό εδώ το μπλογκ λέμε μονό σκληρές αλήθειες, με χάρτες και με ντοκουμέντα.

Ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Τελεία και παύλα! Να και ο έγκυρος χάρτης που αγνοούν επιδεικτικά Υπουργείο Ανάπτυξης και "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε." που δεν θέλουν να βλέπουν αλλά αντίθετα κάνουν βρώμικους "αγώνες" και πισώπλατα "χαρακώματα" να αποδείξουν με βρώμικα μέσα ότι ο Σταθμός Μετρό "Αγία Μαρίνα" ανήκει... στο Χαϊδάρι χωρίς να έχει ούτε έναν Σταθμό Μετρό!

Ο έγκυρος και ο αληθινός χάρτης:


Οι ηλεκτρονικές επιστολές που στείλαμε είναι αυτές στις 13 και 14 Αυγούστου:





Αυτά για το Υπουργείο Ανάπτυξης και "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.". Εμείς θα συνεχίσουμε και άλλο τον αγώνα εναντίον τους! Μας έβλαψαν, μας πρόσβαλλαν και δεν θα τους αφήσουμε στην ησυχία τους! Ξέρουμε ότι μας μισούν πολύ όταν λέμε σκληρές αλήθειες από το μπλογκ!
Ομάδα Δημοτών Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΟΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΕΕ;;; ΕΣΑΣ. ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΙΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε είσαι λάθος. Με αυτήν νοοτροπία που έχεις καλύτερα είναι να μην μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι τύποι αξίζουν πολλά και μας έμαθαν επιτέλους γιατί ο σταθμός μετρό Αγία Μαρίνα βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα και όχι στο Χαϊδάρι που δεν θα δει ποτέ σταθμό μετρό λόγω αλαζονείας κάποιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή