Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κτηνωδία. Στην προσπάθειά τους ορισμένοι να εξασφαλίσουν "πάση θυσία", κατά την προσφιλή έκφραση του αρχικτηνάρα σαμαρά, το μισθό τους στην εταιρεία που εργάζονται, στέλνουν στο θάνατο συνανθρώπους μας, αφού προηγουμένως τους ξεσκίσουν και τα ρούχα.
Διαβάζουμε από τις Ειδήσεις :
"Είδαμε φασαρία μέσα στο λεωφορείο. Εγώ ήμουν ακριβώς από πίσω με το αυτοκίνητο. Και βλέπουμε ακριβως εδώ, ο οδηγός μειώνει ταχύτητα, δεν σταματάει και πετάγεται το παιδί έξω χωρίς την μπλούζα του, γυμνός" περιέγραψε στο MEGA ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού.
"Όπως υποστηρίζει ο οδηγός, ο ελεγκτής και ο 19χρονος άρχισαν να διαπληκτίζονται και ο νεαρός επιχείρησε να κατέβει από το τρόλεϊ. "Ο ελεγκτής λέει ο οδηγός τον πρόλαβε και τον άρπαξε από την μπλούζα και η μπλούζα σκίστηκε, ενώ έσπασαν και τα γυαλιά του ελεγκτή. Μόλις ηρέμησαν, ξεκίνησα για να συνεχίσω τη διαδρομή. Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά και ο νεαρός πήγε τρέχοντας στη μεσαία πόρτα, έσπασε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα αυτόματα άρχισε να επιβραδύνει και ωστόσο ο νεαρός άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω".
"το ποντίκι που βρυχάται"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου