Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

"ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ  ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠAΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡHΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ"!

Πολλοί καταστημαρχες τα...έχουν πάρει στο κρανίο με τη στάση της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού. Μετά τους εκφοβισμούς και τις απειλές της δημοτικής Αρχής, με τις οποίες  αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την επιγραφή από το κατάστημά τους, σήμερα βλέπουν ότι ο Δήμος δεν ενοχλεί καθόλου τους...απειθαρχούντες επαγγελματίες οι οποίοι εξακολουθούν και διατηρούν την επιγραφή τους!!!
Επαγγελματίες με τους οποίους συνομιλήσαμε είναι πολύ οργισμένοι θεωρώντας ότι εξαπατήθηκαν από τη δημοτική Αρχή μια και η τελευταία τηρεί αδιάφορη στάση προς τις επιχειρήσεις εκείνες που δεν κατέβασαν την επιγραφή τους!
"Είμαστε τα κορόϊδα εμείς;", αναρωτιούνται και λένε: "Η δημοτική αστυνομία ερχόταν και ξαναερχόταν με απειλές για μεγάλα πρόστιμα εάν δεν αφαιρούσαμε την επιγραφή της επιχείρησής μας. Σήμερα όμως, κι ενώ εμείς κατεβάσαμε την επιγραφή μας, παραμένουν δεκάδες καταστήματα που διατηρούν την επιγραφή τους. Η ζημιά που μας έχει προκαλέσει ο Δήμος είναι τεράστια. Από τη μια διότι μας ανάγκασε να πληρώσουμε χρήματα σε συνεργείο για να κατεβάσουμε την επιγραφή μας και από την άλλη διότι οι επιχειρήσεις που δεν τις κατέβασαν κερδίζουν σε βάρος μας. Ο Δήμος δηλαδή συμβάλλει σε αθέμιτο σε βάρος μας ανταγωνισμό". 

Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται εάν υπήρχαν κάποιοι που γνώριζαν εκ των έσω το τι μέλλει γεννέσθαι και δεν αφαίρεσαν την επιγραφή τους με συνέπεια σήμερα  να  κερδίζουν πελατεία σε βάρος όσων συμμορφώθηκαν με τις αρχικές υποδείξεις του Δήμου. 
Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επαγγελματίες που δηλώνουν αποφασισμένοι να στραφούν σε βάρος του Δήμου εάν δεν υποχρεώσει και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις να κατεβάσουν την επιγραφή τους. 
Σε ερώτησή μας "εάν σας επιτρέψει τελικά ο Δήμος να επαναφέρετε την επιγραφή σας;", δήλωσαν: ¨Και πάλι θα στραφούμε κατά του Δήμου ζητώντας να μας δώσει πίσω τα λεφτά που ξοδέψαμε στα συνεργεία που μας κατέβασαν τις επιγραφές".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου