Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ;


Από τις 23 Ιουνίου έχουμε υποβάλει ερώτημα στον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΚ Χολαργού κ. Άγγελο Αναγνωστόπουλο να μας απαντήσει εάν έχει συνάψει εταιρεία με τον Μάνο Θηραίο. Άτομο, στο οποίο επί προεδρίας του στο ΚΕΚ Χολαργού  ανατέθηκαν εργασίες για κείμενα και επιμέλεια παραγωγής εντύπου «Περιβαλλοντική Πολιτική Δήμου Χολαργού», από τις οποίες ο κ. Θηραίος εισέπραξε 2.550 ευρώ!

Μάλιστα, το όνομα του κ. Θηραίου φιγουράρει στο πόρισμα των ορκωτών Λογιστών, οι οποίοι λίγο ως πολύ αναφέρονται σε...λαμογιά! 

Σε αυτό το ερώτημα ο κ. Αναγνωστόπουλος, σχεδόν δύο μήνες τώρα, τηρεί σιγήν ιχθύος ή αλλιώς, κάνει την πάπια! 

Ιδού τι γράφουν οι ορκωτοί λογιστές στο πόρισμά τους για το όνομα Μάνος Θηραίος: 

  "Κατά τον έλεγχο των δαπανών, ζητήσαμε εάν τηρήθηκαν διαδικασίες ανάθεσης, εάν υπάρχουν πρωτόκολλα παραλαβής, του έργου, είτε το αποτέλεσμα του έργου (π.χ. Κείμενα, Μελέτη), είτε σχετικές συμβάσεις που να δικαιολογούν το σκοπό/πραγματοποίηση της δαπάνης αλλά δεν τέθηκαν υπόψη μας. 
    Παραθέτουμε αναλυτικότερα: 
1) Αμοιβή ποσού €2.550,00 (ως Α.Π.Υ 99/20.6.2008) σε Εμμανουήλ Θηραίο. Η επαγγελματική του ιδιότητα είναι Δημοσιογράφος και οι υπηρεσίες που προσέφερε είναι κείμενα και επιμέλεια παραγωγής εντύπου «Περιβαλλοντική Πολιτική Δήμου Χολαργού».

Ρωτάμε τον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΚ Χολαργού κ. Αναγνωστόπουλο:

1. Είναι αλήθεια ότι ο νυν Δήμαρχος κ. Ξύδης σας έχει ζητήσει να του στείλετε τη σχετική σύμβαση που είχατε κάνει με τον κ. Θηραίο; Του την στείλατε;

2. Είναι αλήθεια ότι είχατε συστήσει από κοινού εταιρεία με τον κ. Θηραίο; Και εάν ναι, βάλατε τον συνεταίρο σας στο ΚΕΚ;
Εμείς ρωτούσαμε ευγενικά και επαναλαμβάνουμε και σήμερα την ίδια ερώτηση: "Μπορείτε, παρακαλούμε πολύ να στείλετε την απάντησή σας ώστε να μην αιωρούνται ασαφείς πληροφορίες;". 

Κύριε Νικολάου, ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι συνεργάτης σας και θα είναι από τους μπροστάρηδες της δημοτικής σας παράταξης και στις επόμενες εκλογές. Με τέτοια νοοτροπία θα πορευτείτε στις επόμενες εκλογές; Αν ναι, τότε θα ψάχνετε με το ψαροντούφεκο να βρείτε ψήφους. 

Αφού δεν απαντά ο στενός συνεργάτης σας, μπορείτε να μας απαντήσετε εσείς κύριε Νικολάου; Ποιος είναι ο Μάνος Θηραίος; Φιλαράκι και συνεταίρος σε εταιρεία με τον Αναγνωστόπουλο; Κι ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΚ Χολαργού έβαλε το φιλαράκι του να πάρει έτοιμη δουλειά από το ΚΕΚ; Χωρίς διαδικασίες ανάθεσης, χωρίς πρωτόκολλα παραλαβής, χωρίς σχετικές συμβάσεις που να δικαιολογούν το σκοπό ή την πραγματοποίηση της δαπάνης; 

Αυτό λαμογιά δεν λέγεται; Ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση. Γιατί εάν σκέφτεστε να διοικείτε με αυτό τον τρόπο το δήμο, εμείς θα εμποδίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας το συνδυασμό σας να φτάσει στον δεύτερο γύρο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου