Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΤΖΙΦΟΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΟΜΠΑΜΑ! ΠΗΡΕ...ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!

 Τζίφος η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ και η συνάντησή του με τον Ομπάμα. Δεν πήρε τίποτε παρά μόνο αοριστίες κι ευχολόγια. Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναγνώρισε πως η χώρα μας αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις αλλά παρ' όλα αυτά εκτίμησε πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει!!!
Αυτό κέρδισε ο Σαμαράς. Όπως επίσης...κέρδισε την αλληλεγγύη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα με δημόσιες δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα !!!
Απίστευτη επιτυχία Σαμαρά!
«Θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε», είπε ο αμερικανός πρόεδρος ενώ τόνισε πως μόνο η λιτότητα δεν είναι λύση αλλά χρειάζεται ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας στην προσπάθεια της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση.
«Ο πρωθυπουργός μου είπε ότι είναι δεσμευμένος να προχωρήσει, αλλά δεν μπορούμε να πάμε μονοδιάστατα στη λιτότητα. Πρέπει εκτός από τη δημοσιονομική προσαγωγή να υπάρξει ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας», ανέφερε ο Ομπάμα.
Ο Ομπάμα δηλαδή άδειασε τον Σαμαρά, αφού ουσιαστικά είπε: "Ο Σαμαράς είναι δεσμευμένος με υπογραφές του απέναντι στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε"! 
ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου