Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

58 ΔΕΝΔΡΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ
Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού σχετικά με την κοπή 58 δέντρων στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄.

Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού έκανε απέλπιδα προσπάθεια κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31 Ιουλίου για να πείσει τους δημοτικούς συμβούλους για την αναγκαιότητα περιορισμού της κοπής των δέντρων που έχει προγραμματιστεί από την δημοτική αρχή στα πλαίσια της ανάπλασης των οδών Ελ. Βενιζέλου και Γρηγορίου Ε΄ στην περιοχή του Τσακού.
Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να γίνει δεκτή η πρόταση του Συλλόγου μας για την δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής η οποία και θα έκρινε με επί τόπου επίσκεψη την αναγκαιότητα για την κοπή τόσων πολλών δέντρων. Θυμίζουμε ότι ανάλογη ενέργεια είχε γίνει και στη έναρξη των έργων επί της Ελ Βενιζέλου όπου η συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο είχε ¨γλιτώσει¨  αρκετά δέντρα.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κκ Γιαννακόπουλο, Σταθόπουλο και Γκιζιώτη καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους κκ Γαβρά, Γουργούλη, Αλεξόπουλο και Μουστόγιαννη για την προχθεσινή έμπρακτη υποστήριξή τους στον αγώνα του Συλλόγου μας.
Εμείς, σαν Σύλλογος κατοίκων Τσακού, δεν πρόκειται να καταθέσουμε τα όπλα. Η παρουσία μας στην εκτέλεση και αυτού του έργου θα είναι καθημερινή και συνεχής. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και θα χαθούν όσο το δυνατόν λιγότερα δέντρα  που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας
Β. Σαββίδης                                                            Αν. Μίχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου