Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: "20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"!

ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
 Περάστε στο...θείο Στουρνάρα, που για μια ακόμη φορά προσπαθεί να πιάσει κότσο τον Έλληνα! 
Διαβάστε με προσοχή τι δήλωσε:
"Πρέπει να επιστρέψουν οι καταθέσεις στις τράπεζες. Περίπου 20 δισ. ευρώ βρίσκονται σε μπαούλα, μαξιλάρια και σε... στρώματα. Αν δεν επιστρέψουν οι καταθέσεις δεν θα αποκατασταθεί η ρευστότητα στην αγορά", είπε και τόνισε πως "δεν υπάρχει κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων. Όσα ακούγονται για «bail in» δεν ισχύουν".

Το πιάσατε; Επιστρέψτε τις καταθέσεις σας στις τράπεζες μια και σας το διαβεβαιώνει ο Στουρνάρας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να...κουρευτούν!!! 
Σας θυμίζουν κάτι τα λόγια του; 
Επί Σημίτη τι μας έλεγαν; "Επενδύστε στο Χρηματιστήριο, η άνοδος του Χρηματιστηρίου είναι δείκτης της ισχυρής Οικονομίας μας. Το Χρηματιστήριο θα φτάσει τις 7.500 μονάδες"! Τα άκουγε ο κοσμάκης που του πιπίλαγαν το μυαλό ο Παπαντωνίου και οι άλλοι και επένδυσε στο Χρηματιστήριο. Μέσα σε λίγους μήνες όμως χάθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ από τις ελληνικές οικογένειες! 
Τι μας έλεγαν πάλι οι ίδιοι σαν τον Στουρνάρα, τύποι; "Εμπιστευθείτε τις καταθέσεις στα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου. Αποτελούν ασφαλή εγγύηση, χωρίς ρίσκο"! Ο καημένος κοσμάκης έβαλε τις αποταμιεύσεις του στο Δημόσιο, ενώ ο Βενιζέλος τους υπνώτιζε μέχρι τελευταία στιγμή  ότι δεν πρόκειται να πειράξει κανείς τις καταθέσεις στα ομόλογα του Δημοσίου, ώσπου τελικά χωρίς να το πάρει είδηση "κουρεύτηκαν" κατά 80%! 
Ακούστε λοιπόν τον θείο Στουρνάρα και πηγαίνετε σαν τα κορόϊδα να βγάλετε τα λεφτά σας από τα μπαούλα και τα στρώματα για να τα επιστρέψετε στις τράπεζες. Και μία ωραία πρωία, τα λεφτάκια σας θα γίνουν καπνός χωρίς να το καταλάβετε! 
Αυτοί είναι οι υπηρέτες των τοκογλύφων, τα μεγάλα λαμόγια που σκοτώνουν το βιος του λαού για να το παραδίδουν στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε! 
Με τις δηλώσεις του αυτές όμως, ο Στουρνάρας έδωσε και το σύνθημα στους κακοποιούς να εξαπολύσουν μπαράζ διαρρήξεων και ληστειών στα σπίτια των νοικοκυραίων (τώρα μάλιστα εν'όψει διακοπών) για να τους πάρουν τις αποταμιεύσεους από τα μπαούλα και τα στρώματα!  
Ο Στουρνάρας δηλαδή, προκειμένου να ωθήσει τον κόσμο να επιστρέψει τα χρήματά του στις Τράπεζες, θα έχει ως...συμμάχους του και τους κακοποιούς!!! 
Φοβερός πολιτικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου