Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ...ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!!!

Η αποκλειστική συνέντευξη που αποσπάσαμε από τον στρατηγό ε.α. Γιώργο Αϋφαντή μιλούσε για σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος.
Το σχέδιο αυτό εκπονημένο από ξένα κέντρα το 1970-'72, εξελίχθηκε το 2008 με τη δολοφονία του νεαρού Γρηγορόπουλου και το κάψιμο της Αθήνας από ...αγνώστους. Το σχέδιο όμως το οποίο περιλάμβανε και τον ταυτόχρονο διαμελισμό της Τουρκίας, δεν ολοκληρώθηκε (σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Αϋφαντής) διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν αποκάλυπτε το πραξικοπηματικό σχέδιο "Βαριοπούλα", συλλαμβάνοντας ανώτατους αξιωματικούς. 
Ο διαμελισμός της Ελλάδος όμως, είναι πάντα στο πρόγραμμα των εχθρών της χώρας. Η περίοδος που διανύουμε με την σακατεμένη οικονομικά Πατρίδα μας από τον δόλιο εναγκαλισμό της με το ΔΝΤ και  τους αισχρούς τοκογλύφους της Ευρώπης, την έχει φέρει σε παντελή αδυναμία. Την ίδια ώρα οι εχθροί του τόπου δείχνουν τα δόντια τους: η Αλβανία με τους Τσάμηδες, η Τουρκία στη Θράκη και το Αιγαίο. Τα Σκόπια επίσης με την επιμονή της στην κλοπή του ονομότος της Μακεδονίας και τις αλυτρωτικές της τάσεις. 
Γιάφκες σαν και αυτή στον Χολαργό που έχουν βρεθεί και αλλού (π.χ. Λούτσα) πιστεύουμε ότι ανήκουν σε αλλοδαπούς οι οποίοι ετοιμάζουν ασύμμετρες απειλές εναντίον της Ελλάδος. 
Θέλουν να δημιουργήσουν χάος σε μία σπαρασσόμενη χώρα ώστε να δεχτούμε ακόμη και εισβολή από διάφορα σημεία της Ελλάδος. 
Οι καιροί είναι πολύ πονηροί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου