Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «ΟΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ & ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»
·       ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΗΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
·       ΣΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΒΑΡΙΟ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ενώ η τρόικα ζητεί να επιβληθούν νέα μέτρα σε βάρος του λαού κι ενώ επίκεινται ραγδαίες εξελίξεις σε βάρος των εθνικών μας θεμάτων, ο λαός πρέπει να αποδεχθεί πειθήνια τον νέο εξευτελισμό. Ευρισκόμενος σε καταστολή, σαν υπνωτισμένο πειραματόζωο πρέπει να αποδεχτεί τα πάντα. Οι ψεκασμοί πάνω από τα κεφάλια μας αποτελούν τη δοκιμασμένη συνταγή. Πρόκειται για τον φασισμό και τις αυθαιρεσίες μιας …άγνωστης εγκληματικής οργάνωσης που ζει όλη η Ελλάδα!
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπουργείο Περιβάλλοντος, υπουργείο Ανάπτυξης, Πολιτική Αεροπορία, ακόμη και η ΕΜΥ, μοιάζουν να σφυρίζουν αδιάφορα! Δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτε, ενώ όσοι βλέπουν και μιλούν για τους βομβαρδισμούς  των αεροψεκασμών είναι γραφικοί ή συνομωσιολόγοι!  Στην πραγματικότητα συνωμοσία παίζεται σε βάρος του λαού στην οποία δίνουν την εντύπωση ότι συμμετέχουν και όλοι οι παραπάνω.
Την ώρα που οι Σαμαράς-Βενιζέλος και συστημικά κανάλια ασχολούνταν μόνο με την Χρυσή Αυγή πασχίζοντας να πείσουν ότι έχει συστήσει εγκληματική οργάνωση, το πολιτικό σύστημα έκανε τα στραβά μάτια στους εκατοντάδες αεροψεκασμούς που λάμβαναν χώρα σε διάφορα σημεία της Ελλάδος την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.
Το λεκανοπέδιο της Αττικής και η Θεσσαλονίκη δέχτηκαν σμήνη αεροσκαφών που επί ώρες κεντούσαν τον ουρανό ποτίζοντας με βάριο, αλουμίνιο και άλλα βαρέα μέταλλα τις περιοχές.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ τηρούσαν σιγήν ιχθύος για αυτό που έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι να εξελίσσεται πάνω από τα κεφάλια τους. Απέμειναν τα blogs στο διαδίκτυο να ενημερώνουν τον κόσμο. Ο ιστότοπος taxalia.blogspot.com αναφερόμενος στους αεροψεκασμούς στη συμπρωτεύουσα, μεταξύ άλλων αναρωτιόταν: «Τι έγινε ρε παιδιά με τα αμέτρητα ίχνη σήμερα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης; Εντάξει, πέρα από την πλάκα, δεν μας ψεκάζουν Άλιενς, αλλά δεν πρέπει να εξηγήσετε γιατί είχαμε πάνω από.. 50 ουρές σε μια μέρα; Σύννεφα δεν έχει, χαλάζι δεν έρχεται, τα αεροπλάνα ήταν μικρά, όπως αυτά της 3D Aviation (http://www.3dsa.gr/home.html) που κάνουν τους αεροψεκασμούς για το χαλάζι, με βάση το συμβόλαιο που έχουν με τον ΕΛΓΑ, γιατί τόση έντονη δραστηριότητα σήμερα; Και φυσικά, για να προλάβουμε πιθανό σχόλιο, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. Ήταν piper. Μόνο που η 3d s.a. aviation, έχει 5 αεροπλάνα μόνο, αν δεν κάνουμε λάθος για όλη την Ελλάδα. Πού βρέθηκαν τόσα πολλά "weather manipulation" αεροπλάνα, ταυτόχρονα, σε όλη την Ελλάδα;
Επειδή δεν είμαστε οπαδοί συνωμοσιολογιών, ζητήσαμε από την εταιρεία να μας διαφωτίσει και προτείναμε μια οριστική λύση στο μυστήριο. Ναι, υπάρχει λύση του μυστηρίου και την έχουμε επισημάνει στην εταιρεία, αλλά θα αναφερθούμε αργότερα σε αυτήν».
KANOYN ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ

Τα συναρμόδια υπουργεία και φορείς κάνουν τους… Κινέζους. Για το λόγου του αληθές διαβάστε τις …απαντήσεις που έδωσαν στις ερωτήσεις που κατέθεσε προ μηνών ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής  Χρήστος Παπάς. Ο κ. Παπάς λοιπόν ρωτούσε μεταξύ άλλων:
«Γιατί τα συναρμόδια Υπουργεία αρνούνται να παράσχουν συγκεκριμένες απαντήσεις για τους ψεκασμούς, τώρα που είναι ολοφάνερο ότι αυτοί έχουν γίνει κοινοί σε όλους τους πολίτες; Μήπως έχουν βάση οι “θεωρίες συνωμοσίας” που εντέχνως αφήνει η Κυβέρνηση να καλλιεργούνται;
3) Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζομένου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; Πότε άρχισαν, με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν;

Αθήνα, 28/01/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ: «ΞΕΡΕΙ Η… ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ»
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Γραφείο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου
Απάντηση προς την Βουλή των Ελλήνων (Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου-Τμήμα Ερωτήσεων)
Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής κος Χρήστος Παππάς με θέμα «Αεροψεκασμοί άγνωστης προέλευσης» σας γνωρίζω καθ’ο μέρος αφορά το ΥΕΘΑΑ ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα η Πολεμική Αεροπορία έχει εκδώσει ανακοίνωση από την 7η Μαΐου 2012 η οποία ευρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της, με θέμα «Ίχνη Συμπύκνωσης (contrails) Αεροσκαφών» την οποία και σας καταθέτω συνημμένα.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εξεδόθη προς απάντηση ερωτήσεων πολιτών αναφορικά με ίχνη που παρατηρήθηκαν στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο.
Κατά τα λοιπά αρμόδια να σας απαντήσουν είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία.
ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: «ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ»!

Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Θέμα: «Απάντηση σε Ερώτηση»
Σχετ. Η με Αρ. Πρωτ. 6392/28-01-2013 Ερώτηση
Σε απάντηση της Ερώτησης με Αρ. Πρωτ. 6392/28-01-2013 Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή Χρήστο Παππά σας γνωρίζουμε ότι αρμόδια να σας ενημερώσουν είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: «ΞΕΡΕΙ Η…ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Απάντηση προς την Βουλή των Ελλήνων (Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου-Τμήμα Ερωτήσεων)
Σε απάντηση της με με Αρ. Πρωτ. 6392/28-01-2013 Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Χρ. Παππάς στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων μας σας διαβιβάζουμε το με αρ. πρωτ. Δ13Α/3068/117/05-02-2013 έγγραφο της Υ.Π.Α.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ CHEMTRAILS. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΙΧΝΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ»!!!   

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΝΗΟΛΟΓΙΩΝ, ΥΠΟΘΗΚΩΝ & ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
Θέμα: «Απάντηση σε Ερώτηση Βουλευτή κ. Χρ. Παππά»

1.     Η δημιουργία νεφών πίσω από αεροσκάφη είναι γνωστό φαινόμενο το οποίο δημιουργείται από αεροσκάφη που ίπτανται σε ύψη άνω, των κατά προσέγγιση 28.000 ποδών (8.500 μέτρων) και οφείλεται στις ατμοσφαιρικές συνθήκες (πίεση, θερμοκρασία κλπ) οι οποίες επικρατούν στις περιοχές πτήσεων και στα σωματίδια των καυσαερίων των κινητήρων των αεροσκαφών. Τα νέφη αυτά είναι συμπυκνωμένοι υδρατμοί και ονομάζονται «ίχνη συμπύκνωσης». Στην διεθνή αεροπορική βιβλιογραφία αναφέρονται ως “condensation trails” ή “contrails” ενώ στην καθομιλουμένη γίνεται αναφορά σε αυτά ως «λευκές ουρές».
2.     Το σχήμα των ιχνών συμπύκνωσης και η ακριβής απόχρωσή τους είναι εξάρτηση πολλών παραγόντων, όπως της θερμοκρασίας στο ύψος πτήσης  του αεροσκάφους, της πορείας του κα του χρόνου που έχει παρέλθη από την δημιουργία τους έως την παρατήρησή τους. Είναι προφανές  ότι τα ίχνη συμπύκνωσης είναι παγκόσμιο φαινόμενο οι δε επιπτώσεις τους στις κλιματικές αλλαγές αποτελούν αντικείμενο σύγχρονων επιστημονικών ερευνών.
3.     Γεγονός είναι άλλωστε ότι λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας αεροσκαφών κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, η παρατήρηση των ιχνών αυτών ήτοι των «λευκών ουρών» έχει συχνότερη, με αποτέλεσμα μερικές φορές να παρερμηνεύονται ως νέφη που προέρχονται από ψεκασμούς χημικών και αναφέρονται στη βιβλιογραφία ως ίχνη χημικών, “chemical trails”ή “chemtrails”.
4.     Οι ψεκασμοί από αέρος στην Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο των γεωργικών εφαρμογών. Υποκατηγορίες τέτοιων πτήσεων είναι π.χ. οι πτήσεις αεροσκαφών για προνύμφες κουνουπιών σε πολύ χαμηλό ύψος, μόλις μερικών μέτρων πάνω από μη κατοικημένα εδάφη, πτήσεις ψεκασμού, «βομβαρδισμού» νεφών για την προστασία γεωργικών εδαφών με ευπαθείς καλλιέργειες από χαλαζοπτώσεις σε ύψη πτήσης, που τις περισσότερες φορές, είναι από 15.000 έως 20.000 πόδια, δηλαδή περίπου 4,5 έως 6 χλμ. Κα σε κάθε περίπτωση πάνω από τα καταιγιδοφόρα νέφη. Η σύνθεση του υλικού των ψεκασμών των αεροσκαφών και ο προγραμματισμός των πτήσεων αυτών αποτελούν αρμοδιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
5.     Αντίστοιχες πτήσεις εκτελούνται επίσης, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων πυρόσβεσης, για τις οποίες είναι αρμόδιο το Πυροσβεστικό Σώμα.
6.     Οι ανωτέρω εντός της Ελληνικής Επικράτειας περιγραφόμενες δραστηριότητες δεν δύνανται πάντως, να δημιουργήσουν τα ίχνη συμπύκνωσης, που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη.
7.     Επισημαίνεται ότι η Υπηρεσία μας δεν έχει υπ’ όψιν της κανένα πραγματικό στοιχείο ή αξιόπιστη πληροφορία που να αφορά στια αρμοδιότητές της και να σχετίζεται με οποιαδήποτε δραστηριότητα αεροψεκασμού χημικών, τύπου  “chemtrail”. Ασφαλώς δε, ουδέποτε έχει αδειοδοτήσει ή πιστοποιήσει οποιονδήποτε φορέα ή φυσικό πρόσωπο για εκτέλεση τέτοιου έργου.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Φ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ!
Σε επιστολή τους προς τους Μετεωρολόγους η Πανελλήνια Κίνηση κατά των Αεροψεκασμών, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η Ελλάδα ενδεχομένως παραβίασε την συμφωνία που είχε συνάψει με άλλες 192 χώρες, για την απαγόρευση  πειραμάτων γεωμηχανικής! Της επιστήμης που κάνει αλλεπάλληλα πειράματα με την αλλαγή του κλίματος. Η επιστολή τους έχει ως εξής:
«Αξιότιμοι κύριοι Μετεωρολόγοι,
Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παρατηρούν ανήσυχοι, τις καθημερινές σχεδόν επιχειρήσεις των αεροπλάνων στους ουρανούς της πατρίδας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, που – απ’ ό,τι φαίνεται - πραγματοποιούν τους καθιερωμένους πια χημικούς αεροψεκασμούς!
Αυτές οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με αυτό που θα βλέπαμε στην περίπτωση εφαρμογής των προτάσεων των επιστημόνων που προωθούν τη «Γεωμηχανική», ένα κλάδος της επιστήμης, που επεμβαίνει τεχνητά στις φυσικές διεργασίες της φύσης, τροποποιεί και ρυθμίζει κατά βούληση τον καιρό και το κλίμα, της κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας ως υλικά χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου.
Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή, αποτελούν τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, που δεν αποβάλλονται. Σε εργαστηριακές αναλύσεις που έχουν γίνει στο αίμα συμπατριωτών μας αλλά και αλλού, έχουν βρεθεί αυξημένα επίπεδα αλουμινίου!!!
Επίσης σε αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, τα δείγματα των οποίων λήφθηκαν και από παρθένες περιοχές, έχουν δείξει υψηλά επίπεδα αλουμινίου και βαρίου!!! http://www.youtube.com/watch?v=PtlOXhSnNw8&feature=player_embedded
Οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία είναι σωρευτικές, οι συνέπειες επέρχονται με τον καιρό, με την σταδιακή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά εξίσου καταστροφικές και για ολόκληρο το περιβάλλον αφού αυτά τα δηλητήρια επικαλύπτουν όλη την επιφάνεια της γης και την επιμολύνουν εισχωρώντας και στον υδροφόρο ορίζοντα!
Αντιδράσεις πολιτών στην Κύπρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο, για τους χημικούς αεροψεκασμούς.
Στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας τον προηγούμενο μήνα, αντιπρόσωποι από 193 έθνη, ενέκριναν την απαγόρευση της εφαρμογής του προγράμματος της γεωμηχανικής στο πλαίσιο μιας γενικής συμφωνίας για τη βιοποικιλότητα.
Επειδή η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτά τα 193 κράτη, σε περίπτωση που όντως πραγματοποιούνται τα προγράμματα γεωμηχανικής που κάθε πληροφορημένος πολίτης έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι διεξάγονται μπροστά στα μάτια του, τότε η Ελλάδα, όπως όλα τα κράτη που υποστηρίζουν το moratorium, παραβιάζει τη συμφωνία που μόλις υπέγραψε!

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσάς που μελετάτε καθημερινά τα καιρικά φαινόμενα παγκοσμίως, αλλά και ιδιαίτερα στον ελληνικό χώρο, για να σας υποβάλλουμε τα εξής ερωτήματα:
Παρακολουθείτε τί γίνεται σχεδόν καθημερινά στον ουρανό μας; Γνωρίζετε ότι διεξάγονται κάθε μέρα, όλο και πιο έντονοι χημικοί αεροψεκασμοί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, που επηρεάζουν άμεσα και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή;
Δεν έχετε παρατηρήσει ως τώρα τα χημικά νέφη που δημιουργούνται από τους χημικούς αεροψεκασμούς και που είναι εμφανώς πολύ διαφορετικά από τα φυσικά, και που εύκολα μπορούν να διαχωριστούν και από τον πιο απλό παρατηρητή του φαινομένου; Εσείς που σπουδάσατε το κλίμα και τον καιρό, θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι παρατηρητές του!
Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να μελετήσετε αυτό τον εκτεταμένο κατάλογο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Αμερική σχετικά με τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται:http://www.sovereignindependent.com/?p=9344
Είστε επιστήμονες και οφείλετε να χρησιμοποιήσετε την επιστήμη και τις γνώσεις σας για το καλό της ανθρωπότητας. Δεν περιμένουμε να μας δώσετε απαντήσεις για τους λόγους που γίνονται οι χημικοί αεροψεκασμοί. Πολύ πιθανόν να μη γνωρίζετε ούτε εσείς τους πραγματικούς λόγους. Οφείλετε όμως να δημοσιοποιήσετε το θέμα, να ενημερώσετε τους Έλληνες για την ύπαρξή του, και να απαιτήσετε μαζί μας, απαντήσεις από αυτούς που διενεργούν τους ψεκασμούς, για τη σκοπιμότητά τους.
Αναμένουμε την απάντησή στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μας.
Με τιμή
Πανελλήνια Κίνηση Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών»

 ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «Ο ΟΗΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ»
-Ο καθηγητής Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης του
"Δημόκριτου", σε εισήγησή του στα πλαίσια ημερίδας στην Αίγινα για το θέμα των αεροψεκασμών (2010), είχε αναφέρει:
«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλεγε “δεν είναι θέμα δικό μας αλλά του υπουργείου Περιβάλλοντος”, το υπουργείο Γεωργίας έλεγε άλλ’ αντί άλλων. Ο τότε επίτροπος Περιβάλλοντος στο ευρωκονοβούλιο ο κ. Δήμας ήταν ο μόνος που είπε ότι “ναι έχουμε ακούσει για το φαινόμενο των αεροψεκασμών αλλά δεν έχουμε στοιχεία για να σας απαντήσουμε”.  Εκεί εμφανίστηκε η γεωμηχανική ο καινούργιος τομέας της επιστήμης αλλά κανείς από τη γεωμηχανική δεν λέει τι είδους πειράματα γίνονται και τι είδους προγράμματα αναπτύσσονται και πόσο αυτά θα επηρεάσουν το κλίμα. Και δεν τα λένε γιατί υπάρχει ένας απλός λόγος: το άρθρο 6 στον ΟΗΕ  λέει ότι απαγορεύονται να γίνονται πειράματα που θα επηρεάσουν το κλίμα. Η γεωμηχανική με τον ένα ή άλλο τρόπο επηρεάζει το κλίμα. Γι αυτό λοιπόν μη αναφέροντας τι είδους πειράματα γίνονται και σε ποια έκταση γίνονται αυτά, δημιουργεί αυτόματα και θεωρίες συνωμοσίας. Λένε λοιπόν ότι στόχος είναι να μεταβληθεί το κλίμα. Ότι εκεί που έχει ξηρασία θα φέρουν βροχές, εκεί που έχει πολλές βροχές θα τις περιορίσουν ώστε να μην είναι τόσο τροπικό το κλίμα άρα θα δημιουργήσουν μια εναρμόνιση ώστε όλοι να έχουν το κλίμα που τους αρέσει.  Αλλά δεν λένε ότι οι εταιρείες κατοχυρώνουν με πατέντα που την πουλάνε, αυτές τις μεταβολές του κλίματος και ο καθένας μπορεί να μεταβάλει το κλίμα όπως του αρέσει και για τον σκοπό που του αρέσει! Δεν ήταν τυχαίο που ο ΟΗΕ στο άρθρο 6 λέει ότι απαγορεύονται να γίνονται πειράματα για την αλλαγή του κλίματος. Και οι ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι το 1945 ήταν αποτέλεσμα πειραμάτων. Δοκίμασαν τις βόμβες πάνω στους ανθρώπους εκείνων των περιοχών για να δουν τι είδους απήχηση θα είχαν τα πειράματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου