Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

"ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ", ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Χ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Έλεγχο στα οικονομικά της Νατέλα Ιτσουαϊτζε έκανε το ΣΔΟΕ, της τραγικής μητέρας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Φεβρουάριο του 2006, όταν χάθηκε στη Βέροια ο 11χρονος γιος της, Άλεξ. Για την υπόθεση κλήθηκε να καταθέσει και η ψυχολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη μητέρα του Άλεξ.

«Πήρα κλήση να  καταθέσω από το Πταισματοδικείο Αθηνών για οικονομικές καταστάσεις της Νατέλα. Λέω δεν ξέρω, γιατί ρωτάτε. Λέει, υπάρχει μια καταγγελία, ποιος την έχει κάνει την καταγγελία, λέει είναι αυτεπάγγελτη από το ΣΔΟΕ. Λέω αυτό που ξέρω είναι ότι έχει μια ιστοσελίδα και ζητάει, αρωγή, χρήματα για να μπορέσουν να κάνουν έρευνα για να βρουν τον Άλεξ. Ένα ποσό που μαζεύτηκε περίπου 700,000 ευρώ» δήλωσε η ίδια.

Ο δικηγόρος της Νατέλα αρνείται την ύπαρξη των 700,000 ευρώ.

Η αιτία της κόντρας μεταξύ  των δυο γυναικών είναι οι ισχυρισμοί της  ψυχολόγου ότι ο  Άλεξ είναι ζωντανός και έπεσε θύμα εμπορίας παιδιών.

«Ισχυρίζομαι και σήμερα ότι ο Άλεξ ζει. Αυτά τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν για εμένα ως άλλοθι στη συγκάλυψη ανθρώπων κύρους, υπεράνω υποψίας γιατί σε αυτές τις περιοχές είχαμε περιστατικά που αφορούν εμπόριο παιδιών, εμπόριο γυναικών, παράνομες υιοθεσίες» ανέφερε στο STAR.

Η μητέρα του Άλεξ διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς και δέχτηκε την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο 11χρονος δολοφονήθηκε από πέντε παιδιά. Η ψυχολόγος που ήταν και τεχνική σύμβουλος στη δίκη έξι χρόνια μετά αφήνει αιχμές εναντίον της Νατέλα!

«Θέλω να μας πει ποιο ήταν το νέο παιδί που συνάντησε με το μουσάκι στη οδό Παύλου Μελά και Μητροπόλεως στο πεζοδρόμιο που περίμενε...αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν κι έφυγαν»

Η μητέρα του παιδιού έχει κάνει αγωγή στην Χριστίνα Αντωνοπούλου για ψυχική οδύνη.

Το Πρωτοδικείο Βέροιας πάντως καταδίκασε 11 από τους 13 κηδεμόνες των πέντε ανηλίκων και επιδίκασε χρηματικό ποσό ύψους 150,000 ευρώ στη μητέρα του Άλεξ ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υπέστη για το χαμό του γιου της.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου