Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η Ελλάδα µπορεί να γίνει παγκόσµια αγροτική υπερδύναµη, ικανή όχι µόνο να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του πληθυσµού της, αλλά και να εξαγάγει αγροτικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Οι παλαιότεροι ήξεραν, µάλλον, πολύ περισσότερα από τους οικονοµικούς αναλυτές και διαχειριστές κεφαλαίων της τελευταίας δεκαετίας.

«Σπίτι όσο χωρείς και χωράφι όσο µπορείς» έλεγαν στις αρχές του 1960 οι παλαιότεροι στα παιδιά τους. Φαίνεται πως σήµερα είναι η κατάλληλη στιγµή να χρησιµοποιήσουµε τη λαϊκή ρήση. Πόλος έλξης µεγάλων επενδυτών, ιδιωτικών funds, νέων αγροτών αλλά και µικρών καταθετών αποτελεί η γη και, µάλιστα, η αγροτική γη.

∆εν είναι τυχαία η απόφαση του οικονοµικού επιτελείου της χώρας που ζητά τη φορολόγησή της. Τα αγροτεµάχια και, συγκεκριµένα, τα καλλιεργήσιµα και τα ποτιστικά, έχουν µπει στο στόχαστρο µεγάλων οικονοµικών παραγόντων παγκοσµίως. Για την ακρίβεια, έχει στηθεί ένας χορός δισεκατοµµυρίων ευρώ γύρω από τις καλλιεργούµενες εκτάσεις του πλανήτη, καθώς ο ακήρυχτος πόλεµος για τον έλεγχο της τροφής έχει µεταφερθεί πλέον στο πιο βασικό από τα µέσα παραγωγής, την αγροτική γη.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ: Όλες οι ευκαιρίες στην αγροτική γη, σε κάθε νομό!
Αναλυτικοί πίνακες με τις τιμές ανά περιοχή και είδος καλλιέργειας. Πού συμφέρει να στραφεί ο Έλληνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/8868-oloi-oi-dromoi-odigoun-stin-kalliergeia-tis-gis#.UprIj-KsaSo
Στην μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην πλατεία Συντάγματος τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ολόκληρη η πλατεία από το ύψος του Αγνωστου Στρατιώτη, την Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι και την Φιλελλήνων, την Σταδίου και την Καραγιώργη Σερβίας είναι γεμάτη από χιλιάδες οπαδούς του κόμματος που ζητούν την άμεση απελευθέρωση του γ.γ. Ν. Μιχαλολιάκου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Γιάννη Λαγού.
Το κόμμα υπολογίζει σε 50.000 τους συγκεντρωθέντες, ενω οι εκτιμήσεις της αστυνομίας μιλάνε για 15.000 άτομα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι ελληνικές σημαίες σκέπασαν την πλατεία Συντάγματος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια... 


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου