Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ

Δεν είχαν ρεύμα και πάλευαν να επιβιώσουν
Μια ακόμα τραγική ιστορία που συγκλόνιζει, εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του κορδελιού. Μια οικογένια που έμενε σε μονοκατοικία με κομένο το ρεύμα, εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών, κινδύνεψε να καεί, οταν ξέσπασε φωτιά τις πρώτες πρωινές ώρες!
Ευτυχώς όλα τα μέλη της οικογένιας είναι καλά, δεν τραυματίστηκαν, αλλά η γιαγιά και το μικρό παιδάκι τους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
cnadls32423423
Όπως εικάζουν οι πυροσβέστες , η φωτιά μάλλον ξέσπασε απο κάποιο αναμμένο κερί ή ενδεχομένως κάποιο μαγγάλι ή άλλο είδος σόμπας ,αφού εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος έπρεπε να βρούν κάποιο τρόπο για να παραμείνουν ζεστοί και να μην παγώσουν, αλλά και για να μπορούν να βλέπουν τη νύχτα!
Μετά το θάνατο της άτυχης 13 χρονης απο τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού, ένα ακόμα περιστατικό, ευτυχώς όχι με τραγική κατάληξη, έρχεται να “μιλήσει” απευθείας πλέον στην κυβέρνηση, που πρέπει άμεσα να δεί το θέμα όλων αυτών των νοικοκυριών που βρίσκονται στο ψύχος και στο σκοτάδι, με τις οικογένειες που μένουν σε αυτά να παλεύουν κυριολεκτικά να επιβιώσουν απο την αδυσώπητη διαδικασία της …” ανάπτυξης” που έχει μπεί η χώρα!
Αν μη τι άλλο είναι ντροπή στην Ελλάδα του 2013, να υπάρχουν οικογένειες χωρίς φώς , θέρμανση, τηλέφωνο ,ενημέρωση και να βρίσκονται κοινωνικά αποκλεισμένοι απο τα πάντα! Να δούμε επιτέλους αυτή τη χώρα να σταματά τα ταξίδια στο χρόνο, με αγαπημένη ρύθμιση στη χρονομηχανη το μεσαίωνα, και να κοιτάξει μπροστά, στο μέλλον!
lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου