Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τ' ΑΚΟΥΣ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ; ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ!

 
Το παρακάτω σχόλιο ανήκει στον αναγνώστη μας Α.Μ. το οποίο και θεωρούμε ότι πρέπει ν' αναδειχθεί:

Ρατσιστές είναι οι ομοφυλόφιλοι που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους ετερόφυλους να έχουν τις δικές τους προτιμήσεις.
Οι ρατσιστές είναι όλοι αυτοί οι π@@@@@δες που έχουν αλώσει τις δουλειές παντού και όχι μόνο στα μέσα ενημερώσης αλλά και σε μεγάλες, μεσαίες ή μικρές εταιρίες.
Οι ρατσιστές είναι αυτοί που κάνουν κάστες με λοιπούς και λοιπές κρυφολούγκρες αδελφάρες για να θέτουν στο περιθώριο όλους τους υπόλοιπους ....
Και το σύστημα κατηγορεί ως ρατσιστές όλους τους υπόλοιπους κανονικούς ανθρώπους που η φύση το έχει καθορίσει και όχι οι μασόνοι δικαστές ανά τον κόσμο επειδή έτσι θέλουν για να προβάλουν την αμαρτία και τον κοινωνικό διαχασμό ανάμεσα στον κόσμο και για να σπέρνουν προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν, στη φύση υπάρχει το ΘΕΤΙΚΟ και το ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Το ΟΥΔΕΤΕΡΟ, η φύση το απορρίπτει .
Δεν περιμένω ούτε τη θρησκεία και την εκκλησία να μου πει το αυτονόητο ούτε τον κύριο Ρώμα ούτε κανέναν δικαστή ούτε όμως και κανένα κρυφόπ@@@τρα αδελφάρα του ελέους είτε θηλυκού είτε αρσενικού γέννους.
Επειδή κάποιοι έχουν τραυματισμένες ψυχές και άρα είναι ψυχασθενείς, θα πρέπει αντί όλοι οι υπόλοιποι να είμαστε υπόλογοι στις συμπεριφορές μας και στα πιστεύω μας, να πεισθούν οι αδελφάρες του ελέους να μπουν σε ψυχιατρεία για για καταλάβουν ότι ο κώλος είναι για να χέζουμε, το πέος για να εισχωρεί στο κόλπο της γυναίκας δηλαδή το αρσενικό προς το θηλυκό και επίσης για να ουρούμε.
Όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές που τις έχουν εφεύρει οι αδελφάρες που έχουν εισχωρήσει σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του πλανήτη.
Ρατσιστές επομένως δεν είναι οι κανονικοί αλλά οι ανώμαλοι .
Ρατσιστές είναι αυτοί που έχουν κάνει αναστροφή στις δύο αντίθετες τάσεις, ρατσιστές είναι όσοι υπερασπίζονται όλους αυτούς τους ψυχανώμαλους που θέλουν να μας πείσουν για το ότι εμείς οι κανονικοί είμαστε οι ανώμαλοι ενώ αυτοί οι ανώμαλοι, είναι οι κανονικοί.
Σέβομαι προσωπικά τον κάθε άνθρωπο και τις επιλογές του αλλά όχι και να υποστηρίζουμε ότι όποιος είναι ανώμαλος, είναι και κανονικός άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους.
Αυτό είναι ανοησία πρωτίστως και μετά επικίνδυνο για την πορεία της κοινωνίας που στο μέλλον θα έχει λάθος πρότυπα.
Δεν είναι θέμα λοιπόν ρατσισμού ή μη ρατσισμού, θρησκείας ή δικαστικής απόφασης. Είναι θέμα λογικής και σύμπαντος,κβαντικής φυσικής ή γενικά πραγματικότητας.
ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΛΟ.
Μπορεί ο κύριος Ρώμας να είναι εξαιρετικός άνθρωπος, μπορεί οι αδελφάρες να είναι ευγενέστατες αλλά δεν παύει να είναι αδελφάρες ανώμαλες. Είναι άλλο πράγμα η εκτίμηση στους ανθρώπους και άλλο πράγμα μια ολόκληρη κοινωνία να θέλει να πείσει καταναγκαστικά την υπόλοιπη κοινωνία ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι απλό, κάτι που συμβαίνει, κάτι που είναι λογικό ,κάτι που δεν πρέπει να μας ξενίζει.
Δηλαδή, αν δυο αδελφάρες φιλιούνται στο Σύνταγμα να μην τους βλέπουμε και να μην μας ξενίζει, αν δούμε δύο λεσβίες να δίνουν γλωσσόφιλα στο παγκάκι της Ακαδημίας Αθηνών να μην μας πειράζει και αντίθετα να τους λέμε και μπράβο, αλλιώς είμαστε ρατσιστές και κακοί άνθρωποι.
Στη τελική, αν θέλουν να συνευρίσκονται, ας πηγαίνουν στα σπίτια τους να το κάνουν, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να το κάνουν προκλητικά μπροστά σε όλους, απλά για να τους προκαλέσουν να συζητούν γι' αυτούς.
Εγώ το κάνω, το κάνω σπίτι μου, δεν το κάνω ούτε στο δρόμο ούτε στα σκαλιά ούτε στο παγκάκι και το κάνω και με τη γυναίκα μου και όχι με τη πούστρα της κάτω γειτονιάς .
Δεν καταλαβαίνω γιατί η τελευταία θα πρέπει να το κάνει δημοσίως με την πούστρα της πάνω γειτονιάς στο άλσος Παπάγου για παράδειγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου