Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

 Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ...ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
 Χθες και σήμεραΆντζυ Σαμίου
Την Άντζυ Σαμίου είχαμε καιρό να τη δούμε μιας και η ίδια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και αρκείται μόνο στη χρήση των μέσων κοινωνική δικτύωσης που τα τελευταία χρόνια σχολιάζει κυρίως τα πολιτικά δρώμενα και πολλές φορές τα βάζει με πολιτικούς με μεγάλη της "αδυναμία" τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η τραγουδίστρια έκανε την επανεμφάνιση της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, “Η ευτυχισμένη δύσις”, στο Θέατρο Ορφέας.
Αναμφισβήτητα η Άντζυ Σαμίου είναι μια καλλιτέχνιδα που αγαπάει ο φωτογραφικός φακός και για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τις ευαισθησίες της αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανοίξει την ψυχή της στα Μ.Μ.Ε. για να μοιραστεί κάποιες άσχημες στιγμές που έχει βιώσει με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας της. Η επανεμφάνιση της μας χαροποίησε ιδιαίτερα.
Μετά τα πολλά κιλά που είχε πάρει αλλά και με αγώνα είχε χάσει, διατηρεί τη σιλουέτα της στις σωστές αναλογίες και τα μακριά πλούσια μαλλιά των video clip έχουν δώσει τη θέση τους, στο πραγματικό μήκος των μαλλιών της με αφέλειες σε σοκολά απόχρωση.
Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε κάνει την επανεμφάνιση της με το τραγούδι της “Ασπιρίνη”, το οποίο και στήριξαν τα ραδιόφωνα. Όλα έδειχναν ότι Άντζυ Σαμίου έκανε δυναμικό come back για να μείνει αλλά λίγο καιρό μετά πάλι θέλησε να αποσυρθεί.
Σήμερα, η Άντζυ Σαμίου τοποθετείται μέσω twitter στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα της χώρας μας.
fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου