Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΡΩΣΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ"ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!

Το μεγάλο ΟΧΙ είπε πριν λίγο καιρό στην εξάπλωση της Ομοφυλοφιλίας ο ίδιος ο Πρόεδρος Πούτιν, με νομοθέτημα εντελώς αντίθετο από αυτό που ισχύει στην δύση και με αυτό που θέλουν να επιβάλουν τώρα και στην Ελλάδα.
   ΡΩΣΙΑ

  Ο Βλαδιμήρ Πούτιν, ηγέτης μιας από τις δύο ισχυρότερες χώρες του κόσμου όχι μόνο δεν νομοθέτησε τη "συμβίωση των ομοφύλων", αλλά ίδια ίσα πέρασε πρόσφατα, στα τέλη καλοκαιριού, Νόμο που ποινικοποιεί ακόμη και την προπαγάνδα υπέρ της Ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους, ώστε να υπάρξει αναχαίτιση της εξάπλωσης και νομιμοποίησης του καταστροφικού αυτού πάθους, που εξοργίζει Θεό και ανθρώπους, για να προστατευτούν τα παιδιά και η οικογένεια στη Ρωσία από τα στραβά και ανάποδα που έχουν διαφθείρει και σαπίσει κυριολεκτικά τη δύση.

  Ο Νόμος προβλέπει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκιση και πολύ τσουχτερά πρόστιμα για πρόσωπα και ΜΜΕ ή επιχειρήσεις που τυχόν προπαγανδίζουν υπέρ της ομοφυλοφιλίας! Δηλαδή στην Ελλάδα θα γέμιζε το δημόσιο ταμείο... Άνευ νέων περικοπών....

   Και με απλά λόγια απαγορεύονται και οι περίφημες "παρελάσεις" και κάθε σχετική δημόσια αναφορά, για "να μην καούν και τα χλωρά, κοντά στα ξερά"...


   Αυτό φυσικά προκάλεσε την οργή των γνωστών δυτικών κύκλων που θέλουν την ανθρωπότητα κυλισμένη στα πάθη και στο βούρκο για να μην σηκώνει κεφάλι και απειλούν ακόμη και με μποϊκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Σότσι της Νότιας Ρωσίας!


   ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ

   Υπενθυμίζουμε ότι για την Ορθοδοξία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα, το οποίο προκάλεσε την καταστρεπτική παρέμβαση του ίδιου του Θεού στα Σόδομα και Γόμορα!

   Είναι ένα βαρύ και θανάσιμο πάθος, που όμως όπως όλα τα πάθη γιατρεύεται, συγχωρείται και εξαλείφεται με μετάνοια, Εξομολόγηση, επιστροφή και συμμετοχή στην εκκλησιαστική ζωή, με την καθοδήγηση ενός φωτισμένου πνευματικού Γέροντα,  για να ξεριζωθεί πλήρως και οριστικώς και να νιώσει ο άνθρωπος την αληθινή απελευθέρωση, που είναι η απελευθέρωση από τα πάθη και όχι από τα ήθη! Για να ξαναβρεί η ψυχή τη Θεία Χάρη, τη γαλήνη και τη χαρά!

   Η στάση της Ορθοδοξίας είναι πάντα στάση γιατρού ενάντια στην αρρώστα και όχι ενάντια στον άρρωστο, αλλά και πρόληψης για την μη εξάπλωσή της...



   ΚΡΟΑΤΙΑ

  Χθες Κυριακή 1-12-2013, έγινε μάλιστα σχετικό Δημοψήφισμα στην Κροατία, για τον "γάμο των Ομοφυλόφιλων", όπου σύμφωνα με τα πρώτα, επίσημα αποτελέσματα, το 65% έχει απαντήσει "ΝΑΙ" στο ερώτημα εάν ο γάμος θα πρέπει να ορίζεται από το Κροατικό Σύνταγμα ως «η ένωση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα»!

   Το αποτέλεσμα αποτελεί χαστούκι για τους Κροάτες Πολιτικούς και την Κυβέρνηση που υποστήριζαν το "ΟΧΙ"!



   ΕΛΛΑΔΑ;

   Στην Ελλάδα άραγε θα σηκώσουμε κεφάλι ή μας το έχουν πάρει για πάντα ώστε να μη σκέφτεται, να μην αντιστέκεται, να μην υπολογίζει τουλάχιστον τα παιδιά και τις επόμενες αθώες γενιές, που θα κληρονομήσουν εκτός από άδεια ταμεία και άδειες ψυχές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου