Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!

ΚΙ ....ΟΜΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ- ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ή ΟΧΙ!!!
Υπάρχει πρόβλημα με τον επίσκοπο Διδυμοτείχου... Είναι ή δεν είναι ΜΑΣΟΝΟΣ; Στην χθεσινή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, δημοσιεύθηκε ρεπορτάζ του  Στέφανου Χίου. Αποκάλυψε πως ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός του Διδυμοτείχου είναι μασόνος....

Έως στιγμής ο σεβασμιότατος δεν προέβη σε καμιά ενέργεια διάψευσης του συγκεκριμένου ρεπορταζ!
Ψάχνοντας σε βάθος ... διαπιστώνουμε ότι το ρεπορτάζ του Χίου, χωλαίνει. Τι λέει; 
Πως εκλήθη ο Δαμασκηνός σε επιμνημόσυνη δέηση για τον εθνικό ήρωα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΑΝΘΟ, που προκάλεσαν-οργάνωσαν οι Μασόνοι Έλληνες!
**Δεν βλέπουμε καμιά παρατυπία του Δαμασκηνού να συντρέξει σε μια θρησκευτική τελετή...μνημοσύνου!
Μην ξεχνάμε δε πως και οι Μασώνοι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί... και έχουν δικαίωμα να τηρούν τα τυπικά της Εκκλησίας μας...Άλλο αν φαλτσάρουν στις στοχεύσεις τους. 
Το ρεπορτάζ περιορίζεται απλά στην αναφορά ότι ο Δαμασκηνός έκανε  ένα ιερατικό τελετουργικό.
Από πού βγαίνει ότι είναι μασόνος, επειδή μασόνοι θέλησαν να αναμνησθούν ένα λαμπρό μέλος της Φιλικής Εταιρίας που κίνησε την επανάσταση του 1821; Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, είχε Μασονική δομή, λόγω των συγκυριών της εποχής. Ωραία. Τον παπά που καλέσανε για μνημόσυνο, γιατί τον εντάσσετε στη ΜΑΣΟΝΙΑ;
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΕ ΜΑΣΟΝΟΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΕ;
Δική μας όσφρηση: ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ!
Πάντως, ο  Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με άμεση δήλωσή του διέψευσε πως είναι ΜΑΣOΝΟΣ. Ο Διδυμοτείχου ακόμη σιγεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου