Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Στις 18 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σεβαστιανού, αποφάσισαν να συναντηθούν οι τρεις συνιστώσες της κεντροαριστεράς στο Δημοτικό Μέγαρο Χολαργού (τέρμα οδού Περικλέους) προκειμένου να βρουν κοινή συνισταμένη και να κατεβάσουν ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογγές. 
Οι τρεις συνιστώσες δυνάμεις είναι της Χριστίνας Πολυκαλά η οποία στις προηγούμενες εκλογές είχε την υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ, είναι το ρεύμα του βαθέως ΠΑΣΟΚ (Σκούρτης, Αγγελάκης, Γαλανός κ.α.) και η τάση που στηρίζεται από τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο (Πάνος Παγώνης, Ντίνα Καλλιοντζή κ.α.) . 
Το ρεύμα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου είναι ευρύτερο μια και αγκαλλιάζει άτομα που κινούνται και στον κεντρώο, φιλελεύθερο χώρο (βλέπε Καλλιοντζή), ενώ το σχήμα του βαθέως ΠΑΣΟΚ υπέγραψε μια δήλωση στην οποία αναφέρει ότι τα μέλη που στηρίζουν την κίνηση είναι ...ανεξάρτητοι και πέρα από τα κόμματα, αλλά είναι σχεδόν όλοι τους βουτηγμένοι μέχρι τα μπούνια στο ΠΑΣΟΚ! Ναι, αυτό που έφερε τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή. Είναι το ίδιο κόμμμα του οποίου η τοπική επιτροπή άφησε ένα χρέος σχεδόν 6.000 ευρώ στα γραφεία του στον άνω Χολαργό (οδός 17 Νοέμβρη). Δεν μπόρεσε να διοικήσει τα του οίκου του και θέλει να ξανα-διοικήσει τον Χολαργό (μαζί και τον Παπάγου) Ωχ! 
Τέλος πάντων. Η Χριστίνα Πολυκαλά είναι το καλό χαρτί της υπόθεσης. Χαίρει απόλυτης εκτίμησης όχι μόνο στον χώρο που εκπροσωπεί αλλά ανεξάρτητα από κόμματα. Επιστήμονας κύρους και ευγενής άνθρωπος, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα κακών σχολιασμών. Αντιθέτως, η σοβαρότητα διακρίνει τις κινήσεις της και σε πολιτικό επίπεδο. Τα επιμέρους θέματα (ότι για παράδειγμα ήταν το πολιτικό δεκανίκι του Ξύδη και ουσιαστικά του έδινε την νίκη στις εκλογές, αυτά είναι παραπολιτική φιλολογία χωρίς ουσία). 
Νομίζουμε ότι το πολιτικό παιχνίδι θα παιχτεί στον συγκερασμό που θα πετύχουν οι Χριστίνα Πολυκαλά με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο. 
Οι του βαθέως ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνουν να κάτσουν στα πίσω έδρανα ως ακροατές και κομπάρσοι, ακολουθώντας τις αποφάσεις των δύο άλλων τάσεων. 
Αρκετά μας μαύρισε την ψυχή μας το ΠΑΣΟΚ κι εξακολουθεί το ίδιο να κάνει μα τον άθλιο αρχηγό τους τον Βενιζέλο, που ακόμη και σήμερα ορίζει τις τύχες του λαού! Βρε, βγείτε και καταδικάστε τον Βενιζέλο, αφού είστε ανεξάρτητοι! Δεν το κάνετε όμως. Γι' αυτό καθήστε στην γαλαρία κι ακούστε τι θα συνεννοηθούν μεταξύ τους οι Πολυκαλά με τον Κουγιουμτζόπουλο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου